Kicsi de Nagyszerű
Kiváló hordozható vinil vágógépek.

STIKA SV-8, SV-12, SV-15 Asztali Vágógépek

Alapvető hobbi és kis címke gyártó berendezés irodák, iskolák, éttermek és üzletek számára, STIKA asztali vágógép színes POP kihelyezések, vasalható applikációk és sok más gyártásához. A személyre szabott vinil grafikák készítése még sohasem volt ennél megfizethetőbb. 

Kis Roland, Nagy Jellemzők

A STIKA asztali vágógépet az árkategóriájában és osztályában található kompakt termékekhez képest számos nagy funkció teszi kiemelkedővé. Az alaptartozék CutStudio szoftveren kívül a STIKA gépek USB csatlakozással vannak felszerelve, egyszerűen működtethetőek, és a lapszabályozó karnak köszönhetően médiák széles választékát tudják kezelni.

3 méretben kapható

STIKA SV-8
215mm befűzhető média szélesség és akár 157mm vágási szélesség

STIKA SV-12
304mm befűzhető média szélesség és akár 248mm vágási szélesség

STIKA SV-15
381mm befűzhető média szélesség és akár 337mm vágási szélesség

Könnyű és Szórakoztató Használat

A STIKA asztali vágógépekkel egyszerűen készíthet professzionális kinézetű grafikákat. Egyszerűen tervezze meg a grafikát a mellékelt Roland CutStudio szoftverrel, vágja ki a grafikát, húzza le a fóliát és ragassza fel. Ilyen egyszerű! Még kontúrvághatja is a nyomtatott grafikákat egy asztali nyomtató és a STIKA meghajtó használatával. 

Alapanyagok egész sora hasznáható

Vinil
Textil fólia
Maszkoló fólia
Hőtranszfer
Fényvisszaverő fólia
Mart üveg fóliák

Egyszerű Nyomtatás és Vágás Megoldás

A vinil és más alapanyagok vágása mellett, a STIKA asztali vágógép nyomtatott grafikák egyszerű és költséghatékony kontúrvágójaként is használható. Vágójelek hozzáadásával a nyomtatott grafikákhoz, azok befűzhetőek, majd precízen körbevághatóak egy STIKA vágógéppel. 

CutStudio Szoftver Alaptartozékként

Minden STIKA-hoz tartozik Roland CutStudio. Ezzel a hatékony dizájn szoftverrel a képek méretezhetőek, újrapozícionálhatóak, forgathatóak, csempézhetőek és tükrözhetőek.  Felnagyítja a képeket olyan élessé, mint az eredeti méretük, és körvonalazás nélkül kivágja a TrueType fontokat. A CutStudio támogatja a BMP, JPG, STX, AI, és EPS fájl formátumokat. Tartalmaz plugin-t Adobe Illustrator (Mac és PC) és Corel Draw (PC) szoftverekhez. Tudjon meg többet a CutStudio-ról.