Felhasználóbarát és professzionális asztali nyomtató & vágó berendezés

VersaSTUDIO BN-20 Asztali Tintasugaras Nyomtató/Vágógép

A BN-20 egyesít mindent egy erőteljes, profitot termelő csomagba. A díjnyertes ökológiai oldószeres tintákkal, beleértve a fém és a fehér opciókat, a sokféle anyag kompatibilitással és az integrált kontúrvágással, a BN-20 egyszerűen a kategóriájának legsokoldalúbb nyomtatóeszköze. A BN-20 tökéletes pólógrafikák, plakátnyomatok, matricák és címkék készítéséhez - mindezt a saját kényelmes íróasztaláról.

Érjen el Többet Vállalkozásával

A BN-20 asztali tintasugaras nyomtató/vágógép a lehető legmagasabb szintű grafikai lehetőségek világát nyitja meg. A piezo tintasugaras nyomtatófejjel, amely akár 1440 dpi-s nyomtatást is lehetővé tesz, a BN-20 kivételes minőségű nyomatokat biztosít sima átmenetekkel, gazdag denzitással és mély képtelítettséggel, ideális fényképészeti és vektor nyomatokhoz.

Nyomtatás és Vágás Egy Integrált Munkafolyamatban

A VersaSTUDIO BN-20 korszerűsíti a gyártási folyamatot azáltal, hogy automatikusan kontúrra vágja a nyomtatott eredményt, így kiküszöböli a grafika újratelepítésének és áthelyezésének szükségességét egy külön vágóberendezésbe. Laminált grafika esetén a Quadralign® négypontos optikai regisztrációs rendszerünk lehetővé teszi a felhasználók számára a nyomatok eltávolítását, laminálását és a vágáshoz való újbóli visszafűzését. A elcsúszás és torzulás elkerülése érdekében a Quadralign automatikusan igazítja a vágási utat.

Kiemelt Jellemzők

  • Kompakt 508 mm (20 in.) tintasugaras integrált nyomtatás és kontúrvágás
  • Sokoldalú berendezés pólógrafikák, címkék, matricák,táblák, poszterek és sok más nyomtatásához
  • Festék opciók: CMYK, CMYK+Wh és CMYK+Mt
  • Roland DG megbízhatóság a folyamatos, gazdaságos gyártásért

No Roland DG Printer Has Been Easier to Use

A BN-20 összes funkciója kezelhető a mellékelt Roland VersaWorks RIP szoftverrel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és hatékonyan készítsék el a grafikákat mind a nyomtatási, mind a vágási funkciókhoz. Intuitív eszköz, a BN-20 leegyszerűsíti a nyomtatást, és segít a felhasználóknak a nyomatok és a költségek könnyű kezelésében azáltal, hogy figyelemmel kíséri a fogyóeszközök, mint például az törlők és a kontúrvágó pengék cseréjét. A BN-20 USB interfészen keresztül van csatlakoztatva a könnyebb használat érdekében.