BÍZZON AZ ÖSZTÖNEIBEN

VÁLASSZA AZ ÚJ, DÍJNYERTES 
TrueVIS VG2-T

NEW TrueVIS
VG2-640, VG2-540 Nagyformátumú Tintasugaras Nyomtató/vágógépek

Az előző díjnyertes VG sorozat több mint 40 izgalmas fejlesztésével a TrueVIS VG2 nyomtató/vágógépeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek, majd meghaladják a mai legigényesebb nyomtatási szakemberek minőségi és gyártási igényeit olyan nyomtatásokkal, amelyek akár 6 órán belül elkészülhetnek.* Új TR2 tintával, narancs színnel és új színkezelési beállításokkal a kiváló színreprodukcióhoz, a VG2 az iparágban vezető nyomtatási és vágási pontosságot kínál intelligens, új, automatizált leszorító görgőkkel. Múlja felül az ügyfelei elvárásait és győzze le a versenytársait. Bízzon ösztöneiben - válassza a TrueVIS VG2-t.

Brosúra letöltése

Díjnyertes nyomtató sorozat

 

A TrueVIS VG2 kiemelkedő elismerést kapott a rangos Keypoint Intelligence Buyers Lab 2020 Pick Awards-on a Kiemelkedő Színterjedelem Kiterjesztésért (CMYKLcLmLkOr) és a Kiemelkedő Továbbfejlesztett CMYK (CMYKLcLmLKWh)-ért. A díjak igazolják a TrueVIS VG2 igazán lenyűgöző nyomtatási minőségét és kiemelkedő színvisszaadását.

"A Roland DG nem ragaszkodott a meglévő koncepciókhoz, de újradefiniálta a termékfejlesztést." Ez volt az EDP Awards bíróinak megjegyzése a TrueVIS VG2-ről, amikor 2019-ben a „Legjobb Nyomtatás & Vágás megoldásnak” nevezték.

Az ISA Innovation Awards elismeri a technológiát, amely emeli a mércét - ezért a TrueVIS VG2 sorozat 2019-ben elnyerte az ISA Sign Expo® Innovációs Díját a „Nyomtató” kategóriában. A felhasználói igények meghaladására lett tervezve, a TrueVIS VG2 hivatalosan is úttörő.

Mind a TrueVIS VG2, mind a hozzátartozó fejlett TR2 festék a kategóriájuk élére került a 2019. évi SGIA Termék versenyben. Ezek a rangos díjak elismerik az idén bevezetett legizgalmasabb új termékeket - bizonyítva ennek a két innovációnak az együttes erejét.

Adjon Több Részletet, Színt és Izgalmat az Alkalmazásainak

A TrueVIS VG2-vel ragyogó, mégis természetes szín, megnövelt Nyomtatási & vágási pontosság és jobb géphatékonyság ötvöződik, hogy a grafikák még magasabb szintre emelkedjenek. Készítsen dinamikus matricákat és címkéket, ragyogó bannereket, feltűnő táblákat, élénk járműcsomagolásokat - és még sok minden mást.

Úttörő Nyomtatási Minőség – A TR2 Festék és a Narancs Szín Előnyei

Narancs Szín Opció az Elképesztő Szín Pontosságért

Az új narancs szín lehetőséget nyújt arra, hogy létrehozhassa a kulcsfontosságú színeket, mintegy 130 új direktszín referenciával, amelyek az új Narancs Színkönyvtárban érhetők el.

Bővítse a Színterjedelmet az Új Multiprocess Szín Funkcióval

A még gazdagabb nyomatok és a márkanevek színeinek szuper-pontos reprodukciója érdekében, a Multiprocess Szín Funkció lehetővé teszi, hogy a narancs tintát minden fájltípusban feldolgozó színként vagy direktszínként használja, ha speciális színmegfelelőségre van szükség.

Kapjon Kompromisszum Nélküli Szín Eredményeket a True Rich Szín Beállítással

A True Rich színmenedzsment beállítás kombinálja az élénk színeket a semleges szürkékkel, a sima átmenetekkel és természetes bőrtónusokkal, így összehasonlíthatatlanul valósághű és példátlan komplexitású színminőség érhető el.

A TrueVIS VG2 kiemelkedik a versenytársak közül a független tesztekben

Nyertes – Kiemelkedő Színterjedelem Kiterjesztés
Öko-oldószeres/Latex 54”/64” Nyomtató
TrueVIS VG2-640/-540 (8 szín Naranccsal)

Nyertes - Kiemelkedő Fokozott CMYK
Öko-oldószeres/Latex 54”/64” Nyomtató
TrueVIS VG2-640/-540 (8 szín Fehérrel)


"Mindegyik tesztfeltételnél a narancssárga festékkel rendelkező nyolc színes Roland TrueVIS VG2-540 produkált nagyobb színtartományt, mint a legtöbb öko-oldószeres / latex készülék, amelyet a BLI mindeddig tesztelt." "a VG2-540 segítségével a vállalati szín pontossági tesztünkben sok nehezen illeszkedő szín reprodukálható rendkívül jól."

Joseph Tischner,
Széles Formátum & Vágott Lap Gyártási Elemző
Buyers Lab, Keypoint Intelligence

Letölthető Független Jelentések

  1. VG2, CMYKLcLmLkOrVG2, CMYKLcLmLkOr
  2. VG2, CMYKLcLmLkWhVG2, CMYKLcLmLkWh
  3. VG2, CMYKLcLmLkWhVG2, Dual-CMYK

Nyomtasson Extra Magabiztossággal az Új Festék Minősítésekkel

A vezető globális médiaszolgáltatók a TrueVIS VG2 és a TR2 tintával nyomtatott grafikákra garanciát kínálnak, ezáltal nyugalmat biztosítva az ügyfeleknek, és lehetővé téve, hogy a vállalkozásukat tanúsítottként reklámozzák és kitűnjenek a versenytársaiktól.

 

A TR2 festékkel ellátott vG2 sorozat a 3M ™ MCS ™ jótállással tanúsítja a tartós eredményeket, biztosítva az ügyfelek számára grafikáik minőségét és megbízhatóságát.

3M MCS Warranty

TUDJON MEG TÖBBET A 3M™ MCS™ GARANCIÁRÓL

 

Az új TR2 festékkel ellátott vG2 sorozatot az Avery Dennison ™ ICS ™ teljesítmény garancia is tanúsítja, amely akár 4 év kültéri és akár 7 év beltéri védelmet nyújt.

Avery Dennison ICS Warranty

TUDJON MEG TÖBBET AZ AVERY DENNISON™ ICS™ TELJESÍTMÉNY GARANCIÁJÁRÓL

 

A TR2 festékkel ellátott VG2 sorozat GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal is rendelkezik a biztonságos beltéri grafikai alkalmazásokhoz.  

Elképesztően Gyors Befejezés Ad Versenyképességet

Nyomtasson, majd lamináljon kevesebb, mint 6 órán belül - a TrueVIS VG2 készülékkel egy nap alatt nyomtathat, laminálhat és feldolgozhat, a minőség és a megbízható installáció biztosításával. *

Páratlan Nyomtatási és Vágási Pontosság

Számos fejlesztés javítja a nyomtatási és vágási pontosságot a valódi felügyelet nélküli gyártáshoz a VG2-vel.

• Az új vágójel lehetőségek a laminált nyomatok vágására vagy a hosszú nyomtatott és vágott grafikai gyártási sorozatok számára tökéletes vágási teljesítményt biztosítanak, ha az új optimalizált oldalsó leszorítógörgő nyomás funkcióval kombinálják.

• Az újonnan kialakított középső leszorítógörgők automatikusan megemelkednek a vágási folyamat megkezdése előtt, lehetővé téve a média vágását anélkül, hogy a görgők áthaladnának a nyomtatott területen.

• Nyomtatás & Vágás vagy Vágás & Nyomtatás - a hordozók kompatibilitásának javítása érdekében a VG2 és a VersaWorks 6 új vágási és nyomtatási funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik az érzékeny hordozók és a bonyolult minták vágását a festék felvitele előtt.

• Az új feltekercselő egység két módot támogat a választott média típusától függően, ezzel biztosítva a feltekerés stabilitását a könnyű utólagos folyamatokhoz.

Hatékony Gyártás

A finomított kialakítás, a munkafolyamatok, a szoftver funkciói, a kezelőpanel és a karbantartási eljárások páratlan felhasználói élményt nyújtanak.

Ráadásul a mellékelt VersaWorks 6 RIP szoftver magában foglalja a legújabb Harlequin® RIP kétmagos motort PDF 2.0-val és a natív 64 bites feldolgozással, valamint új, könnyen használható képességeket, amelyek a Roland valaha legeredményesebb RIP szoftverévé teszik.

Pontosság, megbízhatóság, minőség és sebesség: ismerje meg a TrueVIS VG2 felhasználókat

A motorsport nyomdásza a Renault F1 Team [LINK TO HERO CASE STORY] és a sign perfekcionista Gielen Reclame [LINK TO HERO CASE STORY] alig várták, hogy kipróbálhassák a TrueVIS VG2-t.
Nézze meg ezekben a videókban hogy miért.

* Avery Dennison ™ USA által végzett tesztek MPI Range digitális adathordozón. Ennek a hordozónak a használatakor a VG2-n TR2 festékkel készített nyomatok 6 órás idő után laminálhatók, amikor a tekercsek vagy a képek megfelelően szellőznek és lazán vannak feltekerve. További részletek: https://graphics.averydennison.com/en/home/services/warranty.html. Területi különbségek előfordulhatnak. Kérdezze a helyi disztribútort.

** A 3MTM MCSTM jelenleg a CMYKLkLcLm-re vonatkozik. A Fehér és narancssárga hamarosan várható. A 8c konfiguráció felhasználói álaszthatnak 7c-t a teljes megfelelés érdekében.

*** A kültéri élettartam gyorsított időjárási teszteken alapszik. Az eredmények a helytől, a médiától és az alkalmazástól függően változhatnak. Egyes alkalmazásoknál laminálásra lehet szükség.

Az eszközök opcionális feltekercselő rendszerrel ábrázoltak.