Minden Egyben.
Nyomtatás
transzfer papírra
és közvetlenül textilre.

NewTexart™ RT-640M Multi-Funkcionális Direkt & Indirekt Szublimációs Nyomtató

A Texart RT-640M egy többfunkciós nagy formátumú szublimációs nyomtató, ügyesen megtervezve, hogy lehetővé tegye a nyomtatást közvetlenül a transzfer papírra és a közvetlenül a textilre egy megfizethető eszközön belül.
A legjobb választás rövid távú, igény szerinti gyártáshoz, az RT-640M maximális sokoldalúságot, rugalmasságot és kiemelkedő nyomtatási minőséget biztosít.
Miért választana egy közvetett vagy közvetlen szublimációs nyomtató között, ha megvásárolhat egyet, amely mindkettőre képes?

Direkt Nyomtatás és Digitális Transzfer

Az RT-640M egyedülálló nyomtatási képessége azt jelenti, hogy közvetlenül a poliészter-alapú/bevonatos hordozókra és a festék-szublimációs transzferpapírra is nyomtathat ugyanazon tinta és a RIP felhasználásával. Az osztályában egyszerűen nincs olyan berendezés, amely képes minderre egyben.

A speciálisan kialakított Texart szublimációs festékekkel és az iparágban vezető Ergosoft Roland Edition 2 RIP szoftverrel (a nyomtatócsomagban) egyszerűen hozzáadhat egy nyomtatás utáni szublimációs rendszert (például hőprés, kalender, 3D vákuum vagy reaktivátor-kemence), hogy mindennel rendelkezzen a textilnyomás nyereséges világába való belépéshez.

Alkalmazások széles választéka

Többfunkciós eszközként működve az RT-640M lenyűgöző alkalmazási kört kínál.

A digitális közvetett módszerrel (papírral) az RT-640M lehetővé teszi sportruházatra, strandruhákra és divatos ruhákra való nyomtatást. Valamint szilárd tárgyakra, például promóciós tárgyak, merev táblák, Chromaluxe®, kerámialapok és egyéb termékek is. Az RT-640M-et 3D vákuumkemencével is kombinálhatja, hogy szublimált 3D objektumokat készítsen promóciós vagy ipari felhasználásra.

A közvetlen textilre nyomtatás lehetővé teszi a kétoldalas zászlók, zászlók és hátterek egyszerű előállítását, amely kétoldalas képet eredményez az egyoldalas nyomtatásból, sok médiára.

Közvetlen vagy közvetett transzfer módszerekkel nyomtathat lágy feliratokat, otthoni textíliákat, beleértve ágy- és asztalterítőket, POP/POS kihelyezéseket és a fénydobozokat.

 

3D-s és Íves Tárgyak

Háttérvilágítású Kihelyezések

Beltéri & Kültéri Bannerek

Divat és Ruházat

Kétoldalú Zászlók

Otthoni Textil és Dekoráció

Merev Felületek és Panelek

Lágy Feliratok, POP & POS

Sport- és Szabadidő Ruházat

Alapanyagok Széles Választéka

Az RT-640M készülék sok különféle alapanyagra és tárgyra való nyomtatást tesz lehetővé.

Az indirekt transzfer módszerével (papírral) képeket készíthet poliészter szövetre, kevert poliészter/pamut*, LYCRA®, nylon, bevonatos felületekre és előkezelt fémekre.

Közvetlen nyomtatás esetén széles választékban kaphatók egy- és kétoldalas előkezelt poliészter szövetek; mint például zászló poliészter, háló, háttérvilágítás, fátyol, sötétítő és bannerek.

*> 70% poliészter és a pontos média tesztelése ajánlott