Garanciák

 

Roland DG Care Eredeti Garancia

Megértjük, hogy vállalkozása a berendezései zökkenőmentes működésétől függ. Éppen ezért átfogó és dedikált garanciát kínálunk, a Roland készüléke első megvásárlásától. A Roland készülék telepítésének napjától kezdve az eredeti jótállás 12 hónapra vonatkozik, ha bizonyos feltételek teljesülnek.1

LÉPJEN KAPCSOLATBA A ROLAND DG CARE CSAPATÁVAL ÉS TUDJON MEG TÖBBET

 

Kiterjesztett Garancia

Amikor az eredeti jótállás lejár, átfogó Kiterjesztett Garancia csomagokat kínálunk az Ön vállalkozása és költségvetése számára. Ha többet szeretne tudni a Kiterjesztett Garanciáról, vegye fel a kapcsolatot a választott Roland Márkakereskedőjével vagy a Roland DG Care Csapatával.

LÉPJEN KAPCSOLATBA A ROLAND DG CARE CSAPATÁVAL ÉS TUDJON MEG TÖBBET

 

Van egy Roland készüléke, amely még nem lett regisztrálva Roland garanciához?

Ha van egy korábban vásárolt, még nem regisztrált Roland készüléke, vagy egy másik tulajdonostól vásárolt Roland készüléket, vagy Roland készüléket vett mástól és nem a hivatalos Roland viszonteladójától, akkor jogosult lehet Roland garanciára, bizonyos feltételek teljesülése esetén.2

LÉPJEN KAPCSOLATBA A ROLAND DG CARE CSAPATÁVAL ÉS TUDJON MEG TÖBBET


1 Az eredeti jótállás csak a következő feltételek teljesüle esetén érvényes:

  • A Roland készüléket Roland DG hivatalos viszonteladójától vásárolta meg, és a kérdéses Roland készüléket a telepítéstől számított 30 napon belül regisztrálták a Roland DG-nél. Az új Roland készülék regisztrációját annak a Roland hivatalos márkakereskedőnek kell elvégeznie, akitől vásárolta.
  • Ugyanazon Roland készülék üzembe helyezését és szervizelését/javítását, ha van ilyen, egy Hivatalos Roland Márkakereskedőnek kell elvégeznie.

Felhívjuk figyelmét:

  • A feltételek helyszínenként különbözhetnek 
  • Utángyártott fogyóeszközök használata a jótállás érvénytelenítéséhez vezethet

2 Minden olyan gépnél, amelyre nem vonatkozik sem eredeti garancia, sem 1 hónapot meghaladó kiterjesztett garancia, előzetes garanciaellenőrzést kell végezni. Mérnökeink ingyenes garanciaellenőrzést végeznek a szerződés kezdete előtt. Ha a gépnek bármilyen alkatrészre van szüksége, 25% kedvezményt kínálunk ezekre az alkatrészekre és ingyenes munkavégzést, hogy a gép garanciavállalási szintre kerüljön.