Kreatív Center

Mi itt a Roland DG-nél hiszünk a kreativitásban és a képzelet valósággá váltásának képességében.

Mi lenne jobb mód erre, mint egy Roland berendezéssel elkészíthető csodálatos inspiráló dolgok bemutatása egy kifejezetten erre a célra épített központban; ötletekkel, alkalmazásokkal és a Roland gépekkel, amelyek ezeket létrehozták.

Ezt az inspirációs gyárat kreatív központnak nevezzük. Az első, Clevedonban található kreatív központ, a világ minden tájáról származó Roland művészek és kézművesek sajátos kreatív alkotásainak összegyűjtésével új üzleti lehetőségeket teremtett, ösztönzte a kreativitást és fejlesztette az ötleteket.

Inspiráció gyár

A szörfdeszkáktól, sörcsapoktól, gitárcsomagolásoktól és mini motorkerékpároktól kezdve az egyedi nyomtatott öltönyökig, matrjoska babákig és játéktermi gépek csomagolásáig minden megtalálható, és minden Roland géppel készült.

Amellett, hogy a nyomtatás, a textilipar, a gravírozás és a 3D ipar élénk játszóházaként szolgál, bemutatóteremként is működik.

Látogassa Meg a Kreatív Centert Virtuális Valóságban

Akár most azonnal meglátogathatja a Roland DG Kreatív Centert Belgiumban, Spanyolországban, Angliában, Olaszországban & Dániában a Virtuális Valóság filmünkkel.

Az egyes helyek felfedezéséhez használja a videó bal felső sarkában található iránymutató ikont.