Roland DG Akadémia

 

A Roland Akadémia egy egyedülálló képzési és támogatási struktúra magánszemélyek és vállalkozások számára, 2006 óta műhelyeket, tanfolyamokat, dokumentációt és online segítséget kínál.

A Roland DG Akadémia egyedülálló, dedikált tanulási környezetet kínál a kurzusok résztvevőinek. A legmagasabb színvonalú és szakszerűen működtetett Roland DG Akadémia ideális tanulási környezet a progresszív vállalkozások számára. A Roland DG Akadémia összes oktatója saját területének szakértője, és a kurzusokat úgy tervezték meg, hogy mérhető előnyökkel és gyakorlati tapasztalatokkal szolgáljanak minden résztvevő tudásszintjén.

Itt, a Roland DG-nél elkötelezettek vagyunk ügyfeleink készségeinek és technikáinak fejlesztésében.

Akár új piacokra lépést keres, akár a jelenlegi területének határait szeretné tágítani, a Roland DG Akadémia segíthet új magasságok elérésében.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Roland DG gépéből, és új készségeket tanulni, amelyek elősegítik vállalkozása növekedését, akkor az Akadémiát az Ön számára találták ki. Vessen egy pillantást a tanfolyamokra, a nagyszerű lehetőségekre, és még ma foglaljon időpontot egy kurzusra..