Online
Források

Roland Profile Center

A Roland Profile Center egy ingyenes online szolgáltatás, amely nagyon egyszerűvé teszi a Roland nyomtatók és nyomtató/vágógépek médiaprofiljainak azonnali elérését.
A profilok letöltéséhez regisztrálnia kell, ez csak néhány percet vesz igénybe.

KATTINTSON IDE A ROLAND PROFILE CENTER-HEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSHEZ

Illesztőprogramok és szoftverek letöltése

Akár illesztőprogramot, akár szoftver frissítést keres a Roland berendezéséhez, itt megtalálja.

KATTINTSON IDE A ROLAND DOWNLOAD CENTER-HEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSHEZ

Karbantartási oktatóvideók

Ezeknek a speciális oktatóvideóknak a célja, hogy megmutassák, hogyan kell elvégezni a Roland DG gépek kézi karbantartási eljárásait.

KATTINTSON IDE A KARBANTARTÁSI VIDEÓK MEGTEKINTÉSÉHEZ

Biztonsági Adatlapok (SDS)

Ha a Roland DG festékekhez biztonsági adatlapokra (SDS-t)van szükségel, akkor azokat egy praktikus helyen, az alábbi linken találhatja meg. Ne felejtse el, hogy a Roland DG Care csapat kéznél van, ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 

KATTINTSON IDE AZ SDS DOWNLOAD CENTER-HEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSHEZ

*A REACH-rendelet (1907/2006 / EK rendelet) előírja a gyártók számára, hogy biztosítsanak biztonsági adatlapokat (SDS) ügyfeleiknek és fogyasztóiknak, ha a készítményeket veszélyesnek tekintik, vagy ha veszélyes anyagokat tartalmaznak. A rendelet 31.5. Cikke szerint ebben az esetben az SDS-t le kell fordítani a hivatalos helyi nyelvekre.

Roland DG Akadémia

A Roland DG Akadémia egy egyedülálló képzési és támogatási struktúra magánszemélyek és vállalkozások számára, műhelyeket, tanfolyamokat, dokumentációt és online segítséget kínál.

KATTINTSON IDE A ROLAND DG AKADÉMIÁHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSHEZ