Vigyázzon Roland berendezésére

 

 

Ha egy Roland eszközt vásárol, a lehető legjobbat teszi. Tartsa fenn a működést a legjobb állapotban karbantartó készleteinkkel.

 

Vágógép önkarbantartó készletek

Amennyiben Ön boldog tulajdonosa egy Roland fóliavágó gépnek, akkor a Roland fóliavágó vágóképességét újszerű állapotban tarthatja vágógép önkarbantartó készleteinkkel. A készletek számos alkatrészt és könnyen követhető utasításokat tartalmaznak a Roland vágógép bármikor szükséges karbantartásához, hogy éveken át biztosítva legyen a prémium teljesítmény.

Önkarbantartó készletek kaphatók CAMM-1/ CAMM-1 PRO GX, GR és GS családba tartozó vágógépeinkhez. A készlet tartalma:

  • Vágóblokk
  • Késtartó
  • Nyomógörgő (K)
  • Nyomógörgő (BJ)
  • Ívvágó késkészlet
  • E-gyűrű tartó*

*a GR sorozatú készletek nem tartalmazzák

TUDJON MEG TÖBBET A VÁGÓGÉP ÖNKARBANTARTÓ KÉSZLETEKRŐL

 

Nyomtató karbantartó készletek 

Nyomtató karbantartó készleteink a legjobb megoldások Roland berendezése élettartamának megnövelése érdekében. A nyomtató karbantartó készlet lehetővé teszi, hogy az Ön által választott hivatalos Roland forgalmazó szerviztechnikusai rutinellenőrzéseket végezzenek annak ellenőrzésére, hogy a gép tiszta-e, és megfelel-e a legújabb firmware frissítéseknek, így bármikor biztosítani tudja a lehető legjobb eredményt az ügyfelei számára.   

Berendezése rendszeres ellenőrzései kötelezőek a Roland berendezés jótállásnak érvényben tartása érdekében.

 

MyRoland

A MyRoland az online portálunk, ahol megtalálja az Ön számára szükséges összes információt Roland gépéhez - így pl. a kapcsolódó termékinformációt, szoftverletöltéseket és frissítéseket, valamint hasznos karbantartási ötleteket, amelyekkel növelhető berendezése teljesítménye.

UGRÁS A MYROLAND OLDALRA