Roland DG Care

Roland DG Care - tervezzük, építjük és támogatjuk a Roland gépeit


Mint a gyártó, senki sem ismeri úgy a Rolandot, mint mi. Roland szakembereinket azok az emberek képezik, akik tervezték és építették az Ön Roland-ját, és a legfrissebb ismeretekkel és eszközökkel vannak felszerelve, hogy biztosítsák a Roland gépek folyamatos működését világszerte.

A Roland DG North Europe A/S 25 országot fed le Skandináviában, a Balti államokban, Kelet-Európában (beleértve Lengyelországot, Magyarországot, Szlovákiát és Csehországot), valamint Oroszországban és a FÁK országaiban. Átfogó kereskedőhálózatunk 80+ Roland hivatalos márkakereskedőből áll, akiket a vezető gyártó, a Roland DG márkanév képviseletére választottak. A Roland mérnökei mindannyiukat kiképezték a Roland termékekből, lehetővé téve számukra, hogy segítsék ügyfeleiket a lehető legtöbbet kihozni a Roland megoldásaikból, termelési hatékonyság, alkalmazás sokoldalúság, valamint üzleti potenciál szempontjából.

Roland hivatalos márkakereskedőnk az Ön elsődleges kapcsolattartója, így lesz a közelben egy szakértő, aki alapos tapasztalata és szakértelme révén a lehető legjobb támogatást nyújthatja. Hogy biztosítsuk Hivatalos Márkakereskedőink teljes támogatását az eszköz gyártójától, a Roland DG Észak-Európai Szervíz Csapata soha nincs messze és készen áll segíteni.

TALÁLJON VISZONTELADÓT

europa

Ismerje meg a Roland DG North Europe Szervíz Csapatát

jj
emb
mk
mkl
Jesper Jensen
Szervíz Menedzser
Észak- Európa
Emil Bagautdinov
Szervízmérnök
Elsődlegesen Baltikum, Oroszország & FÁK
Michael Carlberg
Szervízmérnök
Elsődlegesen Skandinávia
Mariusz Kozlowski
Szervízmérnök
Elsődlegesen Kelet-Európa