Járműgrafikák

Csomagoljon autókat, kamionokat, vonatokat, repülőket és sok minden mást

Nehezen elhasználódó, hosszú élettartamú, élénk grafikákat szállítása hosszú távú alkalmazásokhoz, plusz a gyártási sebesség, amivel rövid távú kampányokhoz gyors csomagolást kínál, a Roland DG-vel kihasználhatja az erőteljes hirdetési kampányokhoz, termékbevezetésekhez és eseményekhez készült emlékezetes járműcsomagolások és grafikák gyártásának izgalmas jövedelmező, lehetőségeit.

Csak a Képzelete Szabhat Határt

A Roland DG nyomtatás & vágás technológiájának sokoldalúsága azt jelenti, hogy bármit becsomagolhat, ami mozog - autókat, teherautókat, vonatokat, repülőgépeket, kerékpárokat, robogókat, csónakokat, traktorokat, nehéz mezőgazdasági gépeket és még sok mást. A nagyméretű járműfóliázási műveletektől kezdve a kereskedelmi flottákig egészen az táblakészítőkig, akik a magán vagy kis méretű járműgyártási feladatokra szeretnének változtatni, a Roland DG technológiája biztosítja a nyomtatás tartósságát és minőségét, hogy a csomagolása és grafikája kitűnjön a tömegből.

Szállítson tartós, hatásos matricákat és grafikákat

A Roland DG öko-oldószeres festékei vibráló, élénk grafikákat szállítanak, amelyek évekig figyelemfelkeltőek lesznek a megfelelő okokból.

A Roland DG nagy denzitású fehér festékével fordítva nyomtathat átlátszó vinilre, maximális hatást biztosítva az ablaküveg matricák számára.

Prémium grafika, amely valóban egyedi. Készítsen nagyhatású stílusos effektusokat a Roland DG fémes ECO-SOL MAX festékkel. A tervezési lehetőségek végtelenek a gazdag textúrákkal és sima arany-, ezüst-, fém- és gyöngyházfényes színárnyalatokkal, ezer különféle effektus eléréséhez.

Ne korlátozza a kreativitását

A Roland DG technológiával rengeteg alapanyagtípus és gyártó közül választhat, így minden munkához szabadon választhatja meg a legjobb médiát.

Színhű logók és vállalati márkajelzések, gyártson lenyűgöző fotorealisztikus és színes nyomtatásokat csomagolásokhoz, részleges csomagolásokhoz és járműmatricákhoz.

Vágja ki a legvastagabb vinilt is

Ideálisak ablakfólia sablonok és formák készítéséhez, jármű szín megváltoztatásához és vágott betűk létrehozásához, a Roland DG vinilvágói extra méretet adhatnak a csomagolás vállalkozásának.

A Roland DG tartós vágógép családjával könnyedén átvághatja még a legvastagabb motocross vinileket és laminátumokat is.

Optimalizálja a minőséget és a hatékonyságot

A Roland DG hatékony VersaWorks & VersaWorks Dual RIP szoftvere a média profilok széles skálájához nyújt hozzáférést az optimális festék alkalmazáshoz, maximalizálva a tartósságot és minimalizálva a nyomtatási költségeket.