Táblakészítés

A táblakészítő iparág izgalmas és nagyon jövedelmező üzlet, amely szó szerint ezer alkalmazást, piacot és lehetőséget kínál egy karnyújtásnyira.

Függetlenül attól, hogy ügyfelei tábla iránti igényei útkeresést, promóciót, azonosítást, oktatást, márkanevet vagy figyelmeztetést jelentenek egy bolt, üzlet, rendezvény vagy klub számára - mindig bízhat a Roland-ban, hogy lenyűgöző grafikákat készítsen, és gyorsan és hatékonyan végezze el a munkát.

Ha táblakészítő vállalkozást szeretne indítani, kibővíteni vagy diverzifikálni egy meglévőt, akkor a Roland DG kiváló minőségű, könnyen használható termékek teljes választékát kínálja Önnek, amelyek elősegítik a vállalkozása előrehaladását.

A sokoldalúság a kulcs

Tudjuk, hogy képesnek kell lennie mindent elkészíteni - igény szerint és gond nélkül, és ezért a széles formátumú digitális nyomtatóinkat és nyomtató/vágóinkat ezt a sokoldalúságot szem előtt tartva tervezték.

Akár ideiglenes, akár állandó, kültéri vagy beltéri grafikákat kell készítenie, legyen az; banner, POP, járműgrafika, plakát, matrica, ablak- és padlógrafika vagy hőtranszfer ruházathoz, olyan gépeink vannak, amelyek mindent egy eszközről képesek elvégezni, így soha nem kell fizető ügyfeleket elküldenie.

Bővítse vállalkozását a Roland DG-vel

Majdnem három évtizede szállítjuk a táblakészítőknek a vinilvágókat, széles formátumú digitális nyomtatókat és integrált nyomtató/vágókat - segítve ügyfeleinket a kreatív határok feszegetésében, az új jövedelmező bevételi források feltárásában, a meglévő ügyfelek megtartásában és újak vonzásában is.

Nem csak tervezünk, építünk és értékesítünk gépeket, hanem a nyomdaipar jövőjébe fektetünk be. Integrált nyomtató és vágógépeink forradalmasították a sign ipart, és manapság is az első számú választásai a táblakészítőknek. Töltse le a Roland Nyomtatás & Vágás útmutatónkat, és inspirálódjon a hatalmas számú kreatív alkalmazás és nyereséges piac ötletekből.

Festék, amelyre számíthat

A Roland DG kiváló minőségű festéke olyan vibrálást, konzisztenciát, tartósságot és megbízhatóságot kínál, amelyre az ügyfelek mindig támaszkodhatnak évek óta.

Festékeinket úgy terveztük, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak a széles színtartomány, a kültéri tartósság, a karcállóság, a képélesség, és a vegyi anyagok ellenállása terén, és fontos, hogy kompatibilisek a piacon található médiák széles válaszékával.

A hajtóerő a Roland nyomtatója mögött

A Roland DG hatékony VersaWorks Dual RIP szoftvere tele van olyan funkciókkal, amelyek a zavartalan nyomtatási folyamat zökkenőmentes támogatását szolgálják. Több ezer sikeres nyomtatási és sign vállalkozást támogat a világ minden táján, biztosítva a könnyű és hatékony kezelését és maximalizálását a nyomtatás gyártásnak.

A MAC OS felhasználók számára, még igényesebb nyomtatási környezetben is, a Roland PrintStudio by Caldera izgalmas RIP és nyomtatás menedzsment szoftver megoldást kínál, fejlett funkcionalitással, amellyel mindig csúcsminőségű nyomatokat készíthet.

Kültéri táblák

A Roland DG festékek és széles formátumú nyomtatók kombinációjával vonzó kültéri táblákat hozhat létre értékesítési rendezvények, utcai vásárok, áruházak megnyitása és még sok más számára.

A Roland DG öko-oldószeres festékeivel a kültéri feliratok akár 3 év várható kültéri tartósságot érhetnek el, még laminálás nélkül is - így a halvány, szomorú megjelenésű táblák a múlté.

A Roland DG VersaUV technológiájával felfedezheti a speciális festékhatások és texturált grafikák világát. Az ECO-UV lakk tinta egyedi texturált és domború hatásokat biztosít, vagy védőfelületként használható a hosszabb távra tervezett grafikák készítéséhez.

Beltéri táblák

A Roland-dal biztos lehet benne, hogy bármilyen táblára is van szüksége, a nyomtatója vagy az integrált nyomtató és vágógépe képes kiszolgálni.

Öko-oldószeres nyomtató választékunk akár 64" (1615 mm) nyomtatási szélességet is kínál, így biztosítva Önnek sokoldalúságot a vonzó és feltűnő bannerek, kiállítási grafikák, POPk és POS kihelyezések készítéséhez és még sok máshoz.

Kombinálja az átlátszó nyomathordozókat az ECO-UV vagy az ECO-SOL MAX fehér festékkel, hogy olyan nagy hatású és lenyűgöző  grafikákat készítsen, mint például ablak grafikák, padlógrafikák, üzlethelyi feliratok és promóciós termékek személyre szabása.

Speciális táblák

Ha valami különlegeset szeretne ajánlani, és kreatív előnyt szeretne adni vállalkozásának, fedezze fel a Roland DG festékszublimációs, UV és gravírozási technológiáit. Sokoldalú festék-szublimációs nyomtatóink lehetővé teszik ruházat testreszabását, gyönyörű otthoni dekorációkat és élénk lágy feliratozású alkalmazásokat, vonzó haszonkulcsokkal.

Ajánljon ügyfeleinek valami igazán egyedülállót a VersaUV nyomtatóinkkal vagy integrált nyomtató- és vágógépeinkkel, amelyek közvetlenül tárgyakra és gyakorlatilag bármilyen anyagra nyomtatnak, beleértve a fémet, műanyagot vagy akár fát is. Belemerülhet új piacokba és alkalmazásokba a Roland professzionális EGX gravírozógépeivel, amelyek képesek személyre szabni mindent, a díjaktól, ajándékoktól és ékszerektől kezdve a Braille és tapintható feliratok készítéséig.

A technológiánk

Termékeink híresek kivételes minőségükről, professzionális teljesítményükről és lenyűgöző nyomataikról, ezért világszerte több százezer grafikus szakember támaszkodik a Roland DG-re. A kezdő vállalkozásoktól a híres élvonalbeli márkákig, készülékeink továbbra is minden fajta és méretű vállalkozás sikerét segíti. Fedezze fel a lehetőségeket a Roland DG segítségével, és építsen egy verhetetlen vállalkozást.