Promóciós Áruk

Roland Termékek Promóciós Árukhoz

Lehet, hogy már szállít nagyvállalatok számára márkázott ajándékokat. Talán egy hímző vállalkozást vezet, amely személyre szabott ruhákat gyárt. Lehet, hogy olyan táblakészítő, aki bele akar vágni a promóciós cikkek gyártásába. Vagy akár otthoni vállalkozása is lehet, és ki akarja használni ezt a jövedelmező és növekvő piacot.

Bárki is Ön, a Roland DG digitális technológiája számos előnyt kínál a promóciós árucikkek szállítóinak, így az egyszerű, olcsó tárgyakat átalakíthatja személyre szabott, nagy nyereségű termékekké.

Csináljon Profitot Alacsony Volumenű, Nagy Hasznú Munkákból

Tegyen eleget az ügyfelei határidejének az igény szerinti, kis szériás személyre szabott promóciós cikkekre, vállalati ajándékokra és testreszabott ruhákra. A Roland DG digitális eszközei hihetetlenül költséghatékony és időtakarékos megoldást kínálnak, összehasonlítva az analóg technológiákkal, mint például a szitanyomás és a tamponnyomás. A digitális mintákat könnyű tárolni és hozzáférni, így az ügyfelek bármikor újra rendelhetnek, ahogy és amikor csak akarnak.

Nyomtasson Közvetlenül Promóciós Cikkek Széles Választékára

A Roland VersaUV technológia lehetővé teszi a promóciós tárgyak személyre szabását percek alatt, közvetlenül a hordozóra, akár 100 mm magas tárgyakra. Az azonnal száradó CMYK, Fehér és Lakk festékeket kombinálhatja a vizuális hatás és az egyedi textúrázott és domború effektusokhoz az olyan promóciós termékekre, mint mobiltelefonok és táblagépek borítói, USB-k, meghajtók, tollak, golflabdák, díjak, fotóalbumok, pénztárcák, csomagolások és még sok más. Kiváló kis szériákhoz, személyre szabáshoz és prototípusok készítéséhez.

Takarítson meg Időt és Pénzt Gravírozással

Amikor egy költséghatékony Roland DG gravírozógépbe vagy beütéses nyomtatóba fektet be, a házon belülre hozza a profitot, a minimális termelési időhöz és pénzhez. Készítsen prémium, személyre szabott díjakat, plaketteket, ajándékokat, és repiajándékot, mint például névjegykártya tokot, kulcs tartót, USB-t és még sok minden mást.

Nézze meg a Gravírozógépeket Nézze meg a Beütéses Nyomtatókat

Gyorsan Készíthet Egyedi Ruházatot, Címkéket és Matricákat

Bővítse kínálatát testreszabott ruhadarabokkal, például ingekkel, pulóverekkel, kalapokkal és kézitáskákkal, valamint címkézett termékekkel, például borosüvegekkel, csomagolásokkal és ajándéktárgyakkal. A Roland DG öko-oldószeres nyomtatók, vágógépek és integrált nyomtató&vágógépek lehetővé teszik a kis szériás és az egydarabos alkalmazások testreszabását percek alatt, óriási értéket teremtve ügyfeleinek.

custom decal on sportsbag

Gyártson testreszabott  felszereléseket sportcsapatok és vállalatok számára.

Nézze meg az Öko-oldószeres Nyomtatókat  Nézze meg a Vágógépeket

 

 

Érjen el Egyszerűen Lenyűgöző Eredményeket Szublimációval

Készítsen testreszabott csapat felszereléseket és márkázást sporteseményekhez a Roland DG Nyomtató & Vágó technológiával. Kínálja személyre szabott ruhák, zászlók, bannerek, matricák és járműgrafikák kis szériás és akár egydarabos gyártását.

A Roland DG Texart szublimációs transzfer sorozatának köszönhetően hozzáadott értéket adhat vállalkozásának számos jövedelmező alkalmazáson keresztül, beleértve a sportruházatot, munkaruhát, promóciós ruházatot és vállalati ajándékokat, például inget, dzsekit, nyakkendőt, táskát és kiegészítőket.

Töltse le a Szublimációs Útmutatót
Nézze meg a Szublimációs Nyomtatókat

Készítsen Színes, Magas Minőségű Termékeket

Ne hagyja, hogy a nyomtatója korlátozza, hogy mit gyárthat. A Roland DG digitális eszközökkel fényképeket és grafikákat nyomtathat nagyhatású fekete-fehér és élénk, feltűnő színekben.

A színmegfelelőség és a színkonzisztencia gyerekjáték a Roland Color System, a Texart Fluor Color és a Metallic Color könyvtárakkal.

Készítsen egyedi, prémium értékű termékeket a Roland DG tartós fehér és metál ECO-SOL MAX festékeivel, és lenyűgöző domború és textúrált hatásokat az ECO-UV lakk festékkel.

Rendkívül széles színtartományt érhet el a Roland Texart festék-szublimációs tintával, ami 10 színben kapható, köztük Narancs és Ibolya, valamint Fluoreszkáló Sárga és Rózsaszín.