Kereskedelmi Nyomtatás

Roland Termékek Kereskedelmi Nyomtatás

A kereskedelmi nyomtatók számára a digitális nyomtatásba fogás egyszerű; és hatalmas profitszerzési potenciált képvisel. Lehet már olyan ügyfélköre, amely valószínűleg széles formátumú digitális nyomtatást vásárol másutt, pedig Ön már érti a nyomtatási folyamatot - mi akadályozza meg abban, hogy belevágjon?

Tartsa fenn az ügyfelek hűségét és nyerjen új üzletet

A széles formátum kiváló keresztértékesítési lehetőséget jelent, mivel minden meglévő ügyfele új potenciális üzleti forrás. A lehetséges alkalmazások lenyűgöző választékával hamarosan új ügyfeleket vonzhat, akiknek más típusú nyomtatásra is szükségük lehet.

A széles formátumú gyártás beépítése a meglévő munkafolyamatba egyszerű. Az iparágban működő vásárlók számára, ahol a szín pontossága döntő jelentőségű a márkájuk szempontjából, a Roland Color Library, valamint a VersaWorks és a VersaWorks Dual szoftverben található Pantone színkönyvtár használatával biztosíthatja a színek konzisztenciáját az összes kimeneti eszközön.

Ellenőrizze a gyártási költségeket, az átfutási időt, és a minőséget

Ahelyett, hogy a szélesformátumú munkáit alvállalkozóknak adná és másokra támaszkodna, vagy egyszerűen elutasítana egy munkát, képes lehet ellenőrizni költségeit, idejét és a terméke minőségét.

Ha készségeit alkalmazza a széles formátumú piacon, akkor rengeteg jövedelmező, tartós és minőségi terméket állíthat elő kültéri és beltéri használatra.

Tegye jövedelmezővé a nagy hasznú rövidtávú munkákat

A beállítási költségek és az idő fix, függetlenül attól, hogy hány darabot gyárt, így nem kell többé elutasítania ezeket a magasabb haszonkulcsú rövidtávú és egyedi feladatokat.

A Roland DG változó adatnyomtatási technológiájával gyorsan és költséghatékony módon másolatokat és rövidtávú egyedi feladatokat, például plakátokat és bannereket szállíthat. Készítsen el egy sablonfájlt, és gyorsan módosítsa a változó részleteket, például fényképeket, logókat, címeket, telefonszámokat és dátumokat.

A Roland termékek jövedelmező lehetőségek egész világát nyitják meg