Sportruházat

Sport- & Munkaruházat

Ha a digitális textilnyomtatás gyártást fontolgatja, a Roland DG rugalmas, költséghatékony és magas színvonalú digitális festék-szublimációs nyomtatói sokféle kereskedelmi előnyt kínálnak - soha nem volt ennél megfizethetőbb vagy kifizetődőbb, hogy professzionális festék-szublimációs nyomtatásba kezdjen.

Alacsony Fix Költségek

A Roland öko-oldószeres nyomtatókkal, vágógépekkel és integrált nyomtató és vágó eszközökkel vállalati márkájú ruházatot készíthet, például inget, dzsekit és kalapot, valamint bármilyen sportruházatot hővel applikált digitális vágott grafikával, beleértve flokk, fényvisszaverő, neon, csillogó és twill, percek alatt.

Hatékony Gyártás

Függetlenül attól, hogy egyetlen vagy 500 méter szövetből készült futball mezet nyomtat, a Roland digitális grafikai technológiával a beállítás mindig ugyanaz - gyors és hatékony. Így könnyen kiszámíthatja a gyártási időt és költségeket, és hatékonyan kinyomtathat mindent, a nagy mennyiségtől a kis szériáig vagy egy darabig.

Maximalizálja a Rugalmasságát

A minden Roland készülékhez mellékelt nagyteljesítményű, integrált RIP szoftver lehetővé teszi, hogy teljesen különböző terveket nyomtasson ugyanabban a nyomtatási sorozatban. Vagy alkalmazhatja ugyanazt a mintát számos alkalmazásra.

Készítsen Tartós, Színes Grafikákat

Tartós, élénk grafikákat készíthet poliészter alapú anyagok és teljesítményszövetek széles választékból, amelyek moshatóak; a pólóktól a sportruházatig vagy jól látható biztonsági ruházatig, valamint merev tárgyakig, mint például bögrék.

A fotóképtől a színes illesztett logókig, valamint a bonyolult szövegek és részletek precíz nyomtatás is lehetséges.

A Roland DG Texart szublimációs festéke 10 színben kapható, köztük narancs és ibolya, fluoreszkáló sárga és rózsaszín, hogy hihetetlenül széles színtartományt biztosítson, a Fluor tintákat kombinálva más Texart tintával 375 egyedi színárnyalatot hozhat létre.

Teljes Szublimációs Megoldás

Texart dye sublimation printers

A Roland DG Texart festék szublimációs nyomtatóival és tartozékaival tartós, élénk színes grafikákat készíthet sportruházathoz, munkaruházathoz és promóciós ruházat teljes skálájához.

Nézze meg a szublimációs nyomtatókat

ergosoft RIP software

A Texart nyomtatókat ErgoSoft Roland Edition RIP szoftver működteti, amelyet kifejezetten a textil nyomtatók szublimációs grafikáinak előállítására tervezték.

Ergosoft Roland Edition

Texart ink

A Texart festék 8 színben kapható, köztük narancs és ibolya, hihetetlenül széles színtartományt biztosítva. A Texart tinta és a Texart nyomtatók kombinációja OEKO-TEX® Class 1 tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonságos minden textilipari alkalmazásban, még gyermekek és csecsemők számára is.

Tudjon meg többet a Texart festékekről