Divatruházat

Roland DG Termékek Divatruházathoz

A digitális festék-szublimációs transzfert egyre inkább használják a csúcsminőségű divatmárkák rövidtávú és limitált kiadású gyártáshoz. Ha jelenleg analóg módszereket használ szövet előállításhoz divattermékekhez és egyéb textilipari alkalmazásokhoz, a Roland DG digitális textilnyomtatási technológiája a rugalmasság, a költség és az időhatékonyság jelentős előnyeit kínálja.

Alacsony Fix Költségek

Függetlenül attól, hogy egyetlen ruhaneműt vagy 500 lineáris méter anyagot nyomtat, a digitális festék-szublimációval a beállítási költségek azonosak és alacsonyak. Könnyű kiszámítani a költségeket, és versenyképes árat kínálhat, függetlenül attól, hogy mennyit nyomtat.

Hatékony Gyártás

A festék-szublimációs transzfernyomtatás a tradicionális gyártási módszerekhez képest jelentősen rövidebb beállítási időt kínál, így gyorsan és egyszerűen készíthet egy darabot, mintákat vagy limitált kiadásokat. Az ügyfelek igényeinek gyors kiszolgálásához és gyors fordulat- gyártás lehetőségéhez.

A digitális festék-szublimációs transzfernyomtatásnak köszönhetően a folyamat rendkívül modernizált - egyszerűen kinyomtatja és átvasalja, és a ruházat készen áll a varrásra - nincs bonyolult fixálási folyamat.

Rugalmas Eredmény

A digitális festék-szublimációs transzfernyomtatás segítségével különböző színváltozatokat vagy teljesen eltérő mintákat készíthet ugyanabban a nyomtatási sorozatban. Ugyolyan vagy kissé eltérő mintát is alkalmazhat különféle alkalmazásokra, például ruházatra, táskákra és kiegészítőkre. A digitális textilnyomatok maximális rugalmasságot kínálnak.

Alapanyagok Választása

Általában poliésztert használnak a digitális festék-szublimációs transzfernyomtatáshoz, de nem korlátozódik csak 100% poliészterre. Fantasztikus szövetek közül lehet választani, amelyek távol állnak a szintetikustól, beleértve a blúzok, ruhák és nyakkendők fényes szaténjait, valamint tartós, vastag vásznakat olyan tárgyakhoz, mint táskák, övek és poggyászok.