• Gyors digitális személyre szabás

  A VersaUV LEF-300 LED UV tintasugaras síkágyas nyomtató a digitális személyre szabott nyomtatás rugalmasságát nyújtja és új szintre emeli a termelékenységet. A LEF-300 közvetlenül nyomtat számos alapanyagra és tárgyra; árucikkek, ipari cikkek, termék prototípusok és még sok más alapanyag hatékony igény szerinti testreszabásához.

 • Optimalizálja a munkafolyamatait

  A VersaUV LEF-300 nagy kapacitású, 770 mm széles és 330 mm hosszú nyomtatási területtel rendelkezik. Négy nyomtatófejjel és két UV-LED lámpával a LEF-300 képes gyors kétirányú direkt nyomtatásra, akár 100mm magas és 8kg súlyú tárgyakra. A fehér és átlátszó (lakk) festék szinenként két csatornával biztosítja a gyors nyomtatást, nagyobb denzitású fehér és vastagabb lakk réteget adva. 

 • Minőségi nyomtatás alapanyagok széles választékára

  A vákumasztal egyszerűen a helyén tartja az alapanyagot és a LEF-300 akár 100 mm magas tárgyat is is befogad. Alapanyagok széles választékára nyomtat, mint akril, fa, karton, műanyag, szövet, bőr és ökobőr. Alapozó használatával üveg és fém alapanyagokra is lehetséges a nyomtatás.

  Közvetlenül nyomtathat sokféle tárgyra, mint tollak, mobiltelefon tokok, személyre szabott vállalati termékek, táblák, díjak, ajándékcikkek, ipari cikkek, termék prototípusok és sok más. A lehetőségek száma szinte végtelen.

 • Alaptartozék Roland VersaWorks Dual RIP Szoftver

  A Roland VersaWorks Dual RIP szoftver tartalmazza a VersaWorks összes fejlett és egyszerűen használható jellemzőjét és támogatja mind a PostScript mind a PDF fájlokat a jobb kép transzformáció érdekében rétegek és átlátszóság használata esetén. Új jellemzők, mint a Special Colour Plate Generation lehetővé teszi a fehér vagy lakk adatok létrehozását a nyomtatási képből, egyszerűsítve így a munkafolyamatot. A Maintained Cropped Position funkció megőrzi a pontos pozicionálását a kivágott képeknek. Ez akkor lényeges, amikor extra nyomtatást, mint például lakk hatást igényel egy bizonyos cikk.

 • Fejlett ECO-UV festék

  Az ECO-UV festékek 220cc vagy még gazdaságabb 500cc kazettákban* kaphatóak. Rugalmasságra tervezve, a festék komplex sarkokra és ívekre is illeszkedik így különféle tárgyak széles választéka dekorálható. A LEF-300 CYMK, Fehér és Átlátszó (Lakk) ECO-UV festékekkel prémium minőségű nyomatokat szolgáltat. A fehér festék alapozó rétegként használva átlátszó vagy sötét színű alapanyagok nyomtatását is lehetővé teszi. Az átlátszó lakk festék fényes és matt fedést is ad. A lakk festék több rétegben nyomtatva domború hatásokat és 3D textúrákat képez, a Roland Texture System Library 72 használatra kész textúra mintát tartalmaz. 

  Olvasson többet erről

  *A fehér festék csak 220cc kiszerelésben kapható

 • Nagyobb mennyiségű gyártásra kifejlesztve

  A pontos és minőségi nyomtatás megtartásához nagy mennyiségű termelés esetén is, a LEF-300 precíz alkatrészei minimálisra csökkentik a hőmérséklet vagy páratartalom változás hatásait a nyomtatóra. Az ügyfelek nagyobb termelési igényeihez igazodva a LEF-300 egy bemeneti/kimeneti csatlakozóval van felszerelve, így külső berendezéseket is támogat, mint figyelmeztető jelzések és automatikus alapanyag cserélő. 

 • Teljes védőburkolat biztosítja a biztonságos és minőségi nyomtatást

  A LEF-300 burkolata megóvja a felhasználókat a teljesen elzárt mozgó alkatrészektől. Megelőzi a nyomtatási terület porosodását, és az UV fény kijutását. A festékkazetták a berendezés oldalán helyezkednek el, így cserélhetőek működés közben a fedél felnyitása nélkül. Minden biztosítva van ahhoz, hogy a nyomtató egy forgalmas nyomdában, ipari vagy kiskereskedelmi egységben is megállja a helyét. 

 • Opcionális elszívó rendszer

  Egy opcionális elszívó rendszer kapható a VersaUV LEF-300-hoz. Ehhez tartozik egy aktív szénszűrő, festék tárolási lehetőség, automatikus be- és kikapcsolási funkció. Ez a berendezés asztalként funkcionál a LEF-300 számára.

 • Ködszűrő gondoskodik a minőségről és megbízhatóságról

  A LEF-300 tartalmaz egy ködszűrőt, amely biztosítja a precíz nyomtatást a szélek mentén és az íves felületeken.

 • Egyszerű magasság beállítás

  Amikor egy 3D-s tárgyat helyezünk az asztalra, az automikus magasság beállító funkció beigazítja az asztal helyzetét úgy, hogy az alapanyag felszíne a működéshez szükséges legoptimálisabb távolságban legyen.

 • Páratlan nyomtatási minőség

  A Roland Intelligent Pass Control technológia kiváló képminőséget ad alapanyagok és applikációk széles választékára, minden nyomtatási módban, miközben szinte minden látható csíkozást kiküszöböl. Ez a védjegyzett rendszer gondoskodik arról, hogy a grafikák mind betéren, mind kültéren, akár közelről, akár távolról remekül mutatnak. 

 • Automatikus Festék Keringetés

  A VersaUV sorozat a Roland DG egyedülálló, automatikus festék keringető rendszerével van ellátva, ami megelőzi a fehér festék pigmentjeinek leülepedését. A rendszer csökkenti a fehér festék veszteséget, így csökkenti az üzemeltetési költségeket és kiváló képminőséget hoz létre. Állandó fehér denzitást biztosít a leghosszabb gyártás során is. 

 • Roland OnSupport üzenő rendszer alaptartozékként

  A LEF-300 tartalmazza a Roland OnSupport-ot, egy online ügyfél támogató rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról követhessék a nyomtató állapotát. A rendszer e-mailt küld a felhasználónak olyan fontos információkról, mint a nyomtatást befejezése vagy alacsony festékszínt. A With Roland OnSupport-tal a felhasználók gyorsan letölthetnek firmware frissítéseket és értékes termék információkat, mivel az exkluzív weboldal hozzáférés csak egy klikkelés. 

 • Tippek

  Az átlátszó festék nyomatait különleges fényes vagy matt fedőréteggel látja el. De akár metszett vagy krokodilbőr mintázatokat is létrehozhat, vagy Braille írást is kinyomtathat.

  Tudja meg, hogyan hozhatja létre ezeket a speciális hatásokat

   

   

 • Kisebb termelékenység is elég lenne?

  Mindenképpen érdekli egy minőségi nyomtató, ami különféle tárgyak személyre szabását tudja elvégezni, de inkább kisebb géppel indulna vagy kevésbé termelékeny gépre van szüksége? Akkor olvasson a LEF-20 és LEF-12 nyomtatókról, amik a LEF-300 kisebb verziói. 

  Nézze meg a LEF-20 és LEF-12 nyomtatókat 

Műszaki adatok
Nyomtatási technológia Piezoelectromos tintasugaras
Média Méretek Max. 800 (szélesség) x 360 (hosszúság) x 100 (magasság) mm  
Súly Max. 8 kg
Nyomtatási szélesség és hosszúság Max. 770 (szélesség) x 330 (hosszúság) mm 
Festék kazetták Típus és kapacitás ECO-UV 220cc kazetták, ECO-UV 500cc kazetták (Fehér festék nem kapható 500cc kiszerelésben)
Színek 6 szín (cián, magenta, sárga, fekete, fehér és átlátszó lakk)
Festék szárító egység UV-LED lámpa x 2
Felbontás (dpi) Max. 1,440 dpi
Mérettani pontosság* A hiba kevesebb, mint a megtett út ±0.3 mm vagy ±0.3%-a, amelyik nagyobb
Visszatérési pontosság* A hiba kevesebb, mint a megtett út ±0.2 mm vagy ±0.1%-a, amelyik nagyobb
Csatlakozás Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatkikus kapcsolás)
Energia takarékos funkció Automatikus alvó funkció
Tápellátási követelmények AC 100 - 240 V ± 10%, 2.1 A, 50/60 Hz
Energiafogyasztás Működés közben Kb. 178 W
Alvó módban Kb. 18 W
Zajszínt Működés közben 60 dB (A) vagy kevesebb
Alvó módban 49 dB (A) vagy kevesebb
Méretek 1,560 (szélesség) × 955 (mélység) × 576 (magasság) mm (a festéktálcával együtt: 1,866 × 955 × 576 mm)
Súly 144 kg 
Környezeti feltételek Bekacsolva Hőmérséklet: 20 - 32°C (22°C vagy magasabb javasolt), Páratartalom: 35 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)
Kikapcsolva Hőmérséklet: 5 - 40°C, Páratartalom: 20 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)
Tartozékok Roland VersaWorks Dual RIP & PRINT MANAGEMENT SOFTWARE, Használati utasítás, Tápkábel stb.

* Hőmérséklet: 23°C, páratartalom: 50%

Opciók    
ECO-UV EUV4 Festék 220cc EUV4-CY (Cián), EUV4-MG (Magenta), EUV4-YE (Sárga), EUV4-BK (Fekete),
EUV4-WH (Fehér), EUV4-GL (Átlátszó lakk)
500cc EUV4-5CY (Cián), EUV4-5MG (Magenta), EUV4-5YE (Sárga), EUV4-5BK (Fekete),
EUV4-5GL (Átlátszó lakk)
Tisztító folyadék 220cc SL-CL

* Fehér festék nem kapható 500cc kiszerelésben.

Opcionális Elszívó Rendszer
Egy opcionális elszívó rendszer kapható a VersaUV LEF-300-hoz. Ehhez tartozik egy aktív szénszűrő, festék tárolási lehetőség, automatikus be- és kikapcsolási funkció. Ez a berendezés asztalként funkcionál a LEF-300 számára.