a póló történetének legfontosabb pillanatai

A póló története

A férfi fehérneműként való használat szerény kezdeteit követően a póló mára a világ legnépszerűbb ruhadarabjává fejlődött.  

A Roland DG infografikája végigvezet a póló magával ragadó és eseménydús életútján, kiemelve a pólótörténet nagy pillanatait, amelyek a pólót olyan ruhadarabbá tették, ami a világ összes országának szekrényeiben ott lóg. A történet akár saját pólója nyomtatását is inspirálhatja!  

(új ablak megnyitásához kattintson a képre)

History Of the T-Shirt

A pólónyomtatás jövője

A 21. századba lépve, az egyszerű póló világa gyorsabban változik, mint valaha. Az e-kereskedelem fejlődésének és a változó fogyasztói ízlésnek köszönhetően a testreszabás egyre erőteljesebb trenddé válik.  

Mostanra már nem elég egy menő póló – mindenki olyasmit akar, ami senki másnak nincs, ami nagyobb változatosságot, több fantáziát és több lehetőséget jelent az egyedi pólókkal foglalkozó vállalkozások számára. 

Emellett a szükséges berendezés is sokkal könnyebben használhatóvá és megfizethetőbbé vált, így soha nem volt egyszerűbb egy saját, póló testreszabással foglalkozó üzlet beindítása egy megüresedett helyiségben.  

A megalapított vállalkozások számára a nagy kihívást a gyorsan változó trendekhez való alkalmazkodás, valamint az egyszeri és kis szériák iránti kereslet jelenti. A szitanyomás, a technológia, amely lehetővé tette a pólók tömeggyártását, sajnos nem volt képes gyorsan alkalmazkodni ehhez a piaci változáshoz.  

A fejlett digitális technológia gyártói azonban a gyors és rugalmas DTG (közvetlenül a ruhára) nyomtatókkal ismét megmentették a helyzetet. Ezekkel az eszközökkel számos ruházati termék testreszabással foglakozó vállalkozás és kivitelező cég tud könnyedén „igen”-t mondani bármilyen kérésre, akár kisebb vagy nagyobb.  

Ha szeretné jövőbiztossá tenni pólónyomtatással foglalkozó vállalkozását, örömmel segítünk Önnek. Keressen bennünket, és találja meg az Ön számára ideális megoldást még ma!