Kezdje el ma online üzlete építését a Roland DG PersBiz szolgáltatásával

Kezdje el ma online üzlete építését

Manapság mind több és több vállalkozás helyezi át tevékenysége egy részét vagy akár egészét online környezetbe. Idesorolható több nyomdai vállalkozás is, mivel egyre inkább szükségesség válik még több személyre szabási lehetőség hozzáadása a portfóliójukhoz (egyedi bannerek, roll-upok, kreatív tábla alkalmazások, egyedi ruházat stb.), és ezzel zökkenőmentesebb értékesítési és rendelési folyamatokat hoznak létre. De a 24/7 alapú elérhetőség nem az egyetlen előnye az online jelenlétnek.

Ha még csak most szeretné nyomdai vállalkozását online környezetbe helyezni, itt van 7 remek indok, hogy miért tegye:

1. Fokozott láthatóság és elérhetőség

Az online jelenlét azt jelenti, hogy ügyfelei könnyebben léphetnek kapcsolatba Önnel, egy helyen megtalálnak minden információt és saját kedvükre böngészhetnek a termékválasztékban - amikor és ahol csak akarnak.

2. Az elérhetőség bővítése

Az online fizetés és a szállítási funkciók felkínálása, a webhely optimalizálása a keresőmotorokhoz és különböző online hirdetőeszközök használata révén gyorsan növelheti az elérhetőségét jóval az adott földrajzi területen vagy az aktuális ügyfélkörön túl. Előfordulhat, hogy rengetegféle új terméket és szolgáltatást akar majd létrehozni, amelyek kifejezetten ezeknek az új ügyfeleknek szólnak.

3. A portfólió bővítése

Az online értékesítés lehetővé teszi új piacok felfedezését is és azt, hogy több időt szánhasson specifikus piaci résekre. Ha információkat gyűjt arról, hogy ügyfelei hogyan viszonyulnak a termékeihez, akkor képes lesz sokkal hatékonyabban reagálni a változó igényeikre, és ezeket a bepillantásokat felhasználhatja arra, hogy más érdekes piacokra merészkedjen. Kínálata folyamatos finomhangolásával pedig végül elérheti, hogy ügyfelei sokkal elégedettebbek legyenek.

A Roland DG PersBiz teljesen testre szabható úgy, hogy az online shop teljesen képviselje az Ön márkáját

4. Gyorsabb piacra lépés

Új termékek és szolgáltatások online bevezetése gyakran könnyebb, mivel gyorsabban adhatja hozzá ezeket a portfóliójához, így új bevételi forrásokhoz juthat anélkül, hogy további erőforrásokba kellene beruháznia. Könnyebben reagálhat a specifikus trendekre és körülményekre, mint például a jelenlegi igényszemélyre szabott maszkokra és biztonsági jelzésekre. Ezenkívül azonnal megkezdheti termékei és szolgáltatásai népszerűsítését a célközönségének a weboldalán, e-mailben, közösségi csatornákon és Google szolgáltatásokon keresztül.

5. Kiváló költséghatékonyság

Az Ön által választott platformtól függően számos előnye van az online jelenlétnek a gyors piacra kerülés és az új piaci rések felfedezésén kívül is. Ha egy teljesen integrált, felhő alapú platformot választ fix havi előfizetési díjakkal, rendszeres karbantartással és ingyenes tárhelyszolgáltatással, meg fog lepődni azon, hogy milyen könnyen integrálhatja ezt az aktuális üzleti modelljébe. Feltűnően alacsony megvalósítási és karbantartási költséggel, a beruházás egyértelmű és nyereséges megtérülése mellett.

A Roland DG PersBiz lehetővé teszi, hogy ügyfelei kényelmesen, bárhonnan megrendelhessék a nyomtatott termékeket

6. Személyre szabási lehetőségek

Az online platformok jelentősen megkönnyítik a személyre szabást. Lehetőséget adhat ügyfeleinek, hogy feltöltsék saját grafikáikat, előzetesen megnézhetik a végterméket, és azonnal fizethetnek az áruért. Elhelyezhet számos különböző használatra kész sablont vagy online űrlapokat a sokkal bonyolultabb grafikai igényekhez. Míg egyes platformokon a szerkesztő és üzleti modulok értékesítése külön történik, más helyeken minden egyetlen platformra kerül – a könnyebb integráció és a zökkenőmentes ügyfélélmény érdekében.

7. Ügyfélportálok

Ha gyakran kell dolgoznia nagyobb, visszatérő ügyfelekkel, akiknek nagyon egyedi igényeik vannak, az ügyfélspecifikus üzleti környezetek segítségével testre szabott termékportfóliókat és szolgáltatásokat hozhat létre előre megszabott árakkal. Ügyfelei számára előnyösek lehetnek a speciális promóciók, a gyakran vásárolt termékek gyors elérése és a kifejezetten az ő részükre gyártott és márkázott termékek előállítása anélkül, hogy ehhez át kellene nézniük rengeteg érdektelen tételt.

Roland DG PersBiz, online shop nyomdai vállalkozásoknak az online értékesítés megkezdéséhez


Kezdje el ma online üzlete építését

Keményen dolgozunk egy olyan platform létrehozásán, amely mindezt és még többet is biztosít Önnek. Ismerje meg a PersBiz szolgáltatást, vadonatúj felhő alapú online webshopunkat, amelyet kifejezetten táblakészítők és nyomdai szolgáltatók számára terveztünk.

Ez a platform a nyomdaiparban szerzett több mint 30 éves tapasztalaton és a világ minden tájáról olyan nyomdai vállalatoktól kapott visszajelzéseken alapul, amelyek már megpróbálták online alapokra helyezni tevékenységüket, de gyakran úgy érezték, hogy ez vagy túl bonyolult és időigényes, vagy hogy a már használt platformok némi kívánnivalót hagynak maguk után.

A PersBiz segítségével a működése online alapokra helyezése könnyebb és teljesebb lesz, mint valaha. A szolgáltatás nemcsak tökéletesen illeszkedik a már kialakított nyomtatási folyamatába, hanem rendkívül egyszerűen telepíthető, kezelhető és megtanulható egyértelmű és mérhető megtérüléssel. És lehetővé teszi, hogy hozzáadja az Ön által kívánt összes funkciót anélkül, hogy korlátozná Önt vagy hogy fizetnie kellene sohasem használt szolgáltatásokért.

De mindenek előtt: lehetővé teszi, hogy testre szabható nyomdai termékek még szélesebb választékát értékesíthesse új és meglévő ügyfeleinek; például bannereket, plakátokat, telefontokokat, matricákat, pólókat és sok mást. És mögötte áll a nyomtatók révén már ismert és kedvelt megbízható támogatás.

Szeretne még többet tudni? Fedezze fel most az összes előnyt, funkciót és a választható csomagokat!

 

Fedezze fel a PersBiz szolgáltatást