A zöld azt jelenti, induljon el az új Roland TR2 GR festékkel

Mihez kezdhet egy nagyobb színválasztékkal? Izgalmas vibrálást adna munkáinak vagy természetesebb tónusokat gyártana? Semleges szürkéket és sima átmeneteket szeretne nyomtatni vagy kimutatná kreatív tehetségét a legragyogóbb, legharsányabb színekkel? A Roland kifejlesztette a TR2-GR festéket, egy lenyűgöző zöld színt, amellyel vállalkozása a színek még több lehetőségét fedezheti fel.

Idén nyártól a TR2 zöld festék használható a TrueVIS VG2 nagy formátumú nyomtatókhoz, a Roland legújabb generációs kombinált nyomtató/vágógépéhez. Többszörös díjnyertes eszközökről van szó, amelyek számos rajongót szereztek világszerte rendkívül nagy színválasztékukkal, köztük a naranccsal és a fehérrel is. Most a zöld ezt a választékot még hatásosabbá teszi. A TR2-GR rendelkezésre áll a Roland újonnan megjelent TrueVIS VF2-640 önálló nyomtatóján is, amely a VG2 sikerén alapulva még rugalmasabbá teszi a grafikai vállalkozásokat.


A Roland új zöld folyamatszín lehetőségeket fejlesztett ki, amelyekkel különleges zöld színek hozhatók létre a frissített Roland Színrendszer Könyvtárban rendelkezésre álló 122 új, hihetetlen direktszínnel. A finom mentától a pikáns citrom-lime-ig, a trópusi lagúna türkízétől az erdő zöldjéig, gyakorlatilag a zöld minden elképzelhető árnyalata előállítható. Ezenkívül a zöld festék jól működik együtt az új True Rich Colour 2 előbeállítással a Roland VG2 és VF2 eszközökön is, ami azt jelenti, hogy a feltűnő színek könnyen kombinálhatók semleges szürkékkel, egyenletes átmenetekkel és természetes bőrtónusokkal kivételes grafikák előállításához. Számos festékkonfiguráció közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Olyan alkalmazások, mint a háttérvilágítások, a járműgrafikák, a matricák és címkék most még vibrálóbb kivitelben nyomtathatók még nagyobb színhűséggel, ha márkaszínekről és emblémákról van szó. Ehhez hasonló tartós grafikáinkon, az úttörő nyomtatási minőség páratlannak számít, és a színhű vállalati logók előállítása sohasem volt egyszerűbb. A TR2 festékek is megkapták a biztonságos beltéri grafikai alkalmazásokra vonatkozó GREENGUARD Gold tanúsítványt, így Ön is behozhatja a zöld szemléletet.

A poszterek és háttérvilágítású táblák, járműcsomagolások, matricák és címkék mind nyomtathatók VF2 vagy VG2 sorozaton.

A TrueVIS VG2, amely már díjat nyert, most még nagyszerűbb. A zöld szín hozzáadása a TR2 festékkészlet korábbi hihetetlen színválasztékához fantasztikus új lehetőségeket biztosít a grafikai vállalkozásoknak, a legragyogóbb grafikák készítésétől a legszínérzékenyebb logók reprodukálásáig.

Nézze meg, hogyan használhatja a TR2-GR festéket. Fedezzen fel többet a TrueVIS VG2 sorozatról és a TrueVIS VF2-640 készülékről, valamint TrueVIS festékekről

*A TR2-GR festék elérhető a 2020. június 11. után vásárolt TrueVIS VG2 sorozatú nyomtató/vágógépekhez.