Roland DG North Europe Blog
keresse meg ügyfeleivel együtt a megfelelő tónusértékeket

Tudjon meg többet a VersaWorks 6 színkezeléséről

Ha Ön a grafikai iparban dolgozik, akkor tudja, hogy mennyire fontos a színpontosság az ügyfél elégedettsége szempontjából. De a színek pontos összehangolása a korábbi nyomtatásokkal, az ügyfelek elvárásaival vagy a színek megjelenítése a képernyőn nehézségekkel jár. RIP-blog sorozatunknak ebben a második részében közelebbről megvizsgáljuk a megfelelő színek, a linearizálás, az ICC profilozás és a színegyeztetés fontosságát.

Olvasson Tovább

700x400 Utánzat

A vásárlók saját maguk készítik bento box dizájnjaikat a Roland VersaSTUDIO BT-12 segítségével

Ha az ügyfél a tervezést bonyolultnak tartja, talán az ételmenüből választást könnyebbnek találja! Japánban a vásárlók a bento terveiket azért készítik, hogy pamut vagy vászon termékekre nyomtassák a Roland VersaSTUDIO BT-12 nyomtatókkal.

[OLVASÁSI IDŐ 2 PERC]

Olvasson Tovább

700x400 Utánzat

Keresd meg a bíbor tehenedet

Manapság szinte minden aktív iparág ugyanazzal a problémával szembesül: hogyan lehet az új és a már meglévő termékeket feltűnővé tenni egy már túltelített üzleti térben? Egy válasz található Seth Godin Bíbor tehén (Purple Cow) című könyvében. Godin azt sürgeti, hogy a vállalkozások valóban figyelemfelkeltő termékek létrehozásával határozzák meg újra, hogy mit értékesítenek, és ne azt, hogy hogyan értékesítik azt. És ő úgy gondolja, hogy ezeket iparágától függetlenül mindenki megtalálhatja.

Olvasson Tovább