Szublimációs Nyomtatási Megoldások

Szublimációs Nyomtatási Megoldások

A Roland DG a szublimációs nyomtatás minden nehézségének és erőfeszítésének elejét veszi a ragyogó és erőteljes Texart eszközökkel, amelyek megoldást kínálnak soft signage-hoz, kiállításokhoz, dekorációhoz, kereskedelmi árukhoz és még sok minden máshoz. A Roland DG szublimációs technológiája a sokoldalúság megtestesítője, lehetőséget biztosítva a termék testreszabás, a feliratozás, a szövet nyomtatás és egyéb jövedelmező iparágakban.

Soft Signage

Készítsen olyan szublimációs nyomatokat poliészter szövet zászlókra, bannerekre és textíliákra, amelyek megőrzik a szövet természetes esését és textúráját. Könnyű és praktikus, a soft signage olcsón szállítható, könnyen felfüggeszthető, és alternatívát kínál a sign üzleteknek és a grafikai szolgáltatóknak a nehezebb, hagyományos feliratokhoz. Ezenkívül a fejlett Texart tintakonfigurációval a felhasználók finom bőrtónusokkal, rendkívül élénk színekekkel, valamint fluoreszkáló árnyalatokkal készíthetnek fotóminőségű képeket.

Sportruházat

A texart szublimációs nyomtatók kifejezetten poliészter sportruházati anyagok és ruházat testreszabásához készültek. Ha ruházati üzlettel foglalkozik, vagy belekezdene ebbe az üzletbe, nincs jobb eszköz a dinamikus grafikával ellátott teljesítmény ruházathoz, divatcikkekhez, csapat egyenruhákhoz, profi sportruházathoz és aktív ruházathoz. A Roland DG szublimációs eszközökhöz kapható új Texart fluoreszkáló tintákkal szemkápráztató színekkel élénkítheti a sportruházatot.

Művészet és Dekoráció

A Roland DG Texart szublimációs technológia ideális nagy hátterek, falburkolatok, vászonművészet és egyéb egyedi tárgyak készítéséhez. Grafikai lehetőségeket nyit meg a belsőépítészek, a sign üzletek és más kreatív szakemberek számára, hogy a formaterveket, logókat, márkákat és mintákat sokféle anyagból elkészítsék. A fejlett, nyolc csatornás nyomtatófejekkel, amelyek csatornánként 180 fúvókát tartalmaznak, az Ön művészeti és dekorációs kimenete sima színátmenetet, telített színeket és finom részleteket eredményez.

Személyre Szabott Divat

A divattervezők és a grafikai szolgáltatók ruházat- és szövettervezéssel, vagy pólók és ruházati cikkek márkanevével készíthetik saját divat-nyilatkozatukat. A Roland DG Texart szublimációs nyomtatók rengeteg anyag opciót és testreszabási lehetőséget kínálnak. Ideális gyártási megoldás azoknak a tervezőknek, művészeknek és kreatív szakembereknek, akik saját vállalati ruhájukat vagy egyedi divattermékeiket akarják előállítani.

Kereskedelmi Áruk

A festék szublimáció nem áll meg a szövetenél és a divatnál. A Roland DG Texart eszközök ideálisak grafikák hozzáadásához promóciós ajándékokhoz, kütyükhöz és sporteszközökhöz is. Adjon hozzá logókat és mintákat az intelligens eszköz tokokhoz, egyedi díszítéssel ellátott lapokhoz és még több száz elemhez, és indítsa el saját testreszabási vállalkozását.

Nagyméretű Termék Testreszabás

A snowboardoktól a jármű padlószőnyegekig a felhasználók színes grafikákat adhatnak nagyméretű termékekhez a Roland DG Texart szublimációs nyomtatókkal. A szublimált grafika egyszerű és költséghatékony módszer a termékek testreszabására és egyedi elemek létrehozására.

ChromaLuxe® Fém és Fa

A speciálisan bevont ChromaLuxe® termékekkel a szublimációs felhasználók fotókat és mintákat helyezhetnek fa- és fémtárgyakra, élénk promóciókká, POP-elemekké, egyedi asztallapokká, és műalkotásokká változtatva azokat.

Roland DG Szublimációs Technológia

A Roland DG két kivételes nyomtatót kínál szublimációs nyomtatási megoldásokhoz.

Texart XT-640

Gyors, nagy mennyiségű nyomtatáshoz, kettős lépcsős nyomtatófejekkel a termelékenység maximalizálása érdekében. Folyamatos és könnyű gyártásra tervezve, hosszú nyomtatási munkához, automatikus tintaváltással és fejlett festékmódokkal rendelkezik.

Texart RT 640

Kiváló minőség, termelékenység és érték biztosítására tervezték, könnyű kezelhetőséggel, amely mind a tapasztalt üzemeltetők, mind a kezdők számára kedvező. Fejlett tintamódokkal és a legkorszerűbb nyomtatásvezérlő technológiával büszkélkedik.

Roland DG Szublimációs Útmutató

A Roland DG Digitális tintasugaras szublimációs útmutatója egy átfogó forrás, amely tömör és inspiráló áttekintést nyújt erről a gyorsan növekvő és izgalmas piacról - nagyszerű eszköz azok számára, akik többet szeretnének tudni a festék szublimációról vagy először vállalkoznak.