Megoldások STEM Oktatáshoz

Segítünk a ma diákjainak a holnap vezetőivé válni.

Tegye képessé diákjait, hogy 3D prototípusokat, táblákat, csomagolást, ruházatot és még sok mást tervezzenek és készítsenek olyan eszközökkel, amelyek az osztálytermeken kívül, közvetlenül a dobozból felhasználhatók, vagy a klasszikus laboratóriumokban. A Roland iparágvezető technológiájával a hallgatók jobban felkészülnek a tudomány, a technológia, a mérnöki, a művészeti és a matematikai karrierre.

A Roland oktatóeszköz-szolgáltatók útmutatókkal és kész tanítási projektekkel támogatják a STEM programokat, amelyek megkönnyítik az oktatók számára, hogy a hallgatókat azonnal elkezdhessék tanítani.

Berendezések átfogó gyűjteménye hozzáadott szoftverrel és támogatással.

Minden berendezésünk olyan gyártási szoftvercsomagokkal kerül szállításra, amelyek zökkenőmentesen működnek a gépeinkkel, és mind kezdő, mind professzionális használatra készültek. Gondoskodunk arról is, hogy az Ön készüléke mindig működjön és mindig támogassa a hallgatói oktatást, kiterjedt garanciavállalással és az iparág abszolút legjobb támogatásával.

LEF Sorozat

A LEF sorozat UV síkágyas nyomtatói számtalan testreszabási és nyomtatási lehetőséget kínálnak a hallgatók számára. Lehetővé teszik a közvetlen nyomtatást sokféle anyagra, beleértve a fémet, üveget, fát és vászon anyagot. A fehér tinta és a Lakk tinta opciók a speciális dombornyomott felületek létrehozását teszik lehetővé.

 

 

Nyomtatók és Vágók

A Roland DG nyomtatók és vágók való világbeli eszközök, amelyek valós grafikus alkalmazásokat biztosítanak a hallgatók számára. A címkékhez és ruházatokhoz készült dedikált vinilvágóktól a széles formátumú tintasugaras nyomtató/vágókig egyedi grafika és a hibátlan fényképészeti kimenetekhez, létezik egy Roland DG eszköz, amely megfelel az osztálytermi és a tervezési tanfolyam igényeinek.