Tábla Nyomtatás

Táblakészítés Egyszerűen

Az egyszerű beltéri biztonsági tábláktól a széles formátumú kültéri feliratokon át a Roland DG az Ön igényeinek tökéletes táblanyomtatót kínálja. A Roland DG elismerten a nagy formátumú tintasugaras nyomtatók első számú értékesítője a tartós grafikai piacon, több mint 30 éve vezetve a tábla- és grafikaipart a termékek és az innovációk terén. Függetlenül attól, hogy vinilnyomtatás alkalmazásokhoz, ablaktáblákhoz, gravírozott táblákhoz vagy színes POP-khez van-e szüksége nyomtatóra, a Roland DG sokoldalú, megbízható és költséghatékony eszközöket biztosít, hogy új szintre emelhesse a táblanyomtatást és gyártást.

Vinil Vágott Táblák

Sokféle alapanyag kontúrvágása, beleértve festékmaszkot, ablakfóliát, twill-t, hőtranszfert és homokfúvott anyagokat. A Roland DG a vágástechnológiájáról híres, és nincs jobb gép a vinil kontúrvágására fémtáblákhoz, fatáblákhoz, akriltáblákhoz, ablak fóliázáshoz, címkékhez, sablonokhoz és hajszálcsíkozáshoz. Válasszon az asztali és nagy formátumú vinilvágó eszközök közül, amelyek megfizethető és sokoldalú megoldást kínálnak.

Bannerek, POP-k és Átmeneti Táblák

Készítsen széles formátumú bannereket, POP-kat, kiállítási táblákat és egyéb lágy feliratozást különféle szublimációs nyomtatókkal és díjnyertes tintasugaras nyomtatókkal és nyomtató/vágógépekkel. A Roland DG technológiának köszönhetően a felhasználók táblákat és bannereket készíthetnek élénk és állandó színekkel, sima átmenetekkel és borotvaéles részletekkel.

Fa és Fém Tábla Opciók

Nyomtasson közvetlenül az előregyártott és gyártott faanyagokra és táblákra a VersaUV LEF-300 és a VersaUV LEJ síkágyas nyomtatókkal. A Roland szublimációs nyomtatókat is kínál a fémekre történő hőtranszferhez és tintasugaras nyomtatókat, valamint tintasugaras nyomtató/vágókat színes grafikák alkalmazásához fára és fémre.

Egyedi Táblák Speciális Festék Hatásokkal

A Roland DG VersaUV LEF-300 és a VersaUV LEJ síkágyas nyomtatók a dombornyomást és a 3D textúrákat a lakk UV festékkel szimulálhatják - így egyedi és divatos megjelenést kölcsönözve a fa, akril és más anyagoknak. A szenzációs fémes tintahatások érdekében a Roland széles formátumú tintasugaras nyomtatóinak választéka többszáz gyöngyházfényű és fémes árnyalatot kínál.

Háttérvilágítású Táblák

A legújabb TrueVIS VG sorozattal és más Roland DG széles formátumú tintasugaras nyomtatókkal, a felhasználók lenyűgöző képeket nyomtathatnak háttérvilágítású táblákhoz és kihelyezésekhez való fóliákra. A kivételes képminőséggel a háttérvilágítások kiemelkednek és vibráló, csúcskategóriás kinézetet adnak az eladáshelyi tábláknak, kiállítás grafikáknak, POP kiheyezéseknek és sok másnak.