Promóciós Termékek

A Roland DG technológiája a nyomtatásban, a gravírozásban és a címkenyomtatásban lehetővé teszi kiváló minőségű prototípusok, rövid távú és egyszeri promóciós termékek előállítását, beleértve a reklám különlegességeket, a logózott termékeket és a vállalati ajándékokat.

3D Promóciós Cikkek Személyre Szabása Percek Alatt

A VersaUV LEF Sorozat asztali UV síkágyas nyomtatók percek alatt valóra váltják az ötleteit. Kiváló kis szériához, személyre szabásra és prototípusokra, a Roland DG páratlan UV technológiája lehetővé teszi a telepítési költségek elkerülését, és a nyomtatást közvetlenül 3D tárgyak széles választékára, beleértve akár 100 mm magas promóciós cikkeket is. Kombinálja a CMYK, a Fehér és a Lakk festéket a vizuális hatások érdekében, valamint egyedi domború hatásokhoz az ajándéktárgyakra, díjakra, csomagolás prototípusokra és promóciós termékekre, mint flashdrive, tollak, mobiltelefonok és táblagépek, laptopok és még sok más.

Ajándékok és Promó Cikkek Beütéses Nyomtatása

Tökéletes hozzáadott érték teremtéséhez a vállalati ajándékokhoz és promóciós cikkekhez. A Roland DG egyedülálló MPX-95 Beütéses Nyomtatója gyorsan és pontosan nyomtatja a legkisebb szöveget, fényképeket, logókat és egyéb grafikákat sokféle ívelt és lapos tárgyra, beleértve a flaskákat, kulcstartóket, tollakat, öngyújtókat, díjakat és képkereteket.

Gravírozott Ajándékok és Díjak

A DE-3 Asztali Gravírozógép gyorsan és könnyedén készíti el vállalati ajándékok és díjak, pénzcsipeszek, névjegykártya tartók, papírnehezékek, kompakt tükrök, ajándék dobozok és íróasztal kellékek széles választékát.