Nyomtatás/Vágás Alkalmazások

Nyomtató/vágógép Alkalmazások

A Roland DG közel két évtizeden át vezette a tábla- és grafikaipart olyan úttörő, integrált nyomtató/vágógépekkel, amelyek ötvözik az élvonalbeli nyomtatási technológiát a precíziós kontúrvágással.

Számos Alkalmazás, Egy Ügyes Berendezés

A Roland DG nyomtató/vágógépek a legjobb időt és erőfeszítést megtakarító berendezések, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy eszközzel egy lépésben nyomtassanak és vágjanak.

A népszerű felhasználások közé tartozik:

A Roland DG Nyomtató & Vágó Családja

A telepítéstől a gyártásig a következő készülékek ajánlják a Roland DG legendás megbízhatóságát és minőségét.

SOLJET PRO 4 XR-640

A nagy mennyiségű gyártáshoz tervezett SOLJET Pro 4 XR-640 két tükrösen elhelyezett nyomtatófejet tartalmaz, hogy kivételes képminőséget és 160 m2/óra nyomtatási sebességet biztosítson.

VersaUV LEC Series

A díjnyertes VersaUV LEC sorozat forradalmasította a csomagolás prototípus és kis szériás címke gyártást azáltal, hogy lehetővé tette a felhasználóknak, hogy hajtóélet, kontúrvágást és egyedülálló lakk és domború hatásokat készítsenek egyetlen zavartalan munkafolyamatban.

TrueVIS VG Sorozat

Négy új FlexFire™ nyomtatófej, költséghatékony TrueVIS Festék, okos berendezés integráció, megnövelt késnyomóerő és pontosság, és sok más, a nyomtatás/vágás jövője megérkezett. 

TrueVIS SG Sorozat

Két új FlexFire™ nyomtatófej, CMYK TrueVIS Festék, Bluetooth-képes mobil vezérlő panel és új vágóegység megnövelt késnyomóerővel és pontossággal; a vállalkozása jövője itt kezdődik.

VersaCAMM VSi Series

A kiváló média kezelés és az akár 75 m2/ó nyomtatási sebesség teszi a VSi nyomtatókat a valaha volt leggyorsabb és legsokoldalúbb VersaCAMM sorozattá.

VersaStudio BN-20

A BN-20 a Roland DG nyomtató/vágó teljesítményét kínálja asztali méretben, tökéletes kiemelkedő pólógrafikák, poszterek, címkék és sok más készítéséhez.