Személyre Szabás Alkalmazások

Hozzáadott Érték Személyre Szabott Nyomtatási és Gravírozási Megoldásokkal

A díjaktól, ékszerektől, ruhadaraboktól és ajándéktárgyaktól az okostelefon tokokig, vállalati ajándékokig és egy üveg borig, semmi nem olyan, mint amikor a saját neve, kezdőbetűi vagy fotói szerepelnek egy nagyra értékelt tárgyon. Az ilyen termékek a promóciós termékek piacának jelentős részét képviselik, egy 20 milliárd font értékű iparág, amely továbbra is gyors ütemben növekszik az új digitális technológiáknak köszönhetően, amelyek minden eddiginél jobban megkönnyítik az egyedi nyomtatási és gravírozási megoldások megszerzését.

A Roland DG számítógépes technológiája segítségével teljes mértékben kihasználhatja ezt a jövedelmező piaci lehetőséget. A Roland DG nyomtatók, gravírozógépek és beütéses nyomtatók kiváló minőségű eredményeket kínálnak megfizethető áron, lehetővé téve a profitot mind az egy darabos, mind a többezres termelésből. A Roland DG készülékekkel gyorsan és egyszerűen adhat feliratokat, logókat, grafikákat és képeket a legkülönfélébb felületekhez, így a hétköznapi tárgyakat egyedülálló emlékekké alakíthatja, amelyet az ügyfelek szeretni fognak.

Közvetlen UV Nyomtatás Ajándékokra és Kiegészítőkre

A közvetlen hordozóra nyomtatás lehetővé teszi a vállalkozása megkülönböztetését egyedi ajándékok és kiegészítők gyártásával. A VersaUV LEF sorozat síkágyas nyomtatóival ezeknek az egyedi termékeknek a gyártása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Roland DG rendkívül rugalmas ECO-UV festékeivel a LEF nyomtatók fotorealisztikus grafikákat, betűket és képeket nyomtatnak szinte bármilyen hordozóra vagy 3D-s tárgyra, akár 100 mm vastagságig.

Használjon fehér tintát direkt színként átlátszó alapanyagokon vagy CMYK alá nyomtatva a színek gazdagításához. A lakk festék alkalmazható a grafika érdekes tapintható hatásokkal és felületekkel történő kiemeléséhez. A LEF segítségével közvetlenül flash meghajtókra, tollakra, okostelefon tokokra, golflabdákra, fa- és akrillemezekre, és akár laptop számítógépekre is nyomtathat.

Egyedi Vinil Grafikák

Ideális irodák, iskolák, éttermek, üzletek és hobbifelhasználók számára. A Roland DG vinylvágóink és nyomtató/vágóinak köszönhetően matricák, címkék, táblák, POP kihelyezések és pólóra vasalható grafikák készíthetők.

Gravírozott Díjak

Az  EGX-30A asztali gravírozógép az iparág egyik leghatékonyabb számítógépes gravírozási megoldása, és ideális jelvények, táblák, díjak, személyre szabott ajándék- és promóciós tárgyak, valamint strasszos díszítésű ruházat előállításához. 20 000 fordulat/perc teljesítményű DC kefe nélküli motor hajtja az EGX-350-et, gyorsan és egyszerűen gravíroz szöveget és grafikát az egyedi strasszos ruházati sablonokhoz, valamint díjakat, táblákat és ajándékokat.

Színes Díjak

Semmi sem hívja úgy fel a figyelmet, mint a színek. Az igazán egyedi díjakhoz a Roland DG VersaCAMM sorozat vagy a VersaStudio nyomtaó/vágógép segítségével fordított nyomtatott és kontúrvágott grafikákat nyomtathat, és választhat fehér és fémes festék opciók közül. Helyezze a grafikát a gravírozott akril díjak hátoldalára, létrehozva így egy igazán lenyűgöző 3D hatást. Használja a Roland DG LEF-12i síkágyas asztali UV-LED nyomtatóját, hogy közvetlenül nyomtasson cikkek egyész sorára, majd adjon hozzá gravírozást az EGX gravírozógéppel, hogy lenyűgöző, színes díjakat hozzon létre, hozzáadott mélységgel és dimenzióval.

Ajándékok és Kiegészítők Beütéses Nyomtatása

Kiválóan alkalmas azoknak a kiskereskedőknek, akik hozzáadott értéket keresnek az általános ajándékok és kiegészítők számára. A Roland DG egyedülálló MPX-95 Beütéses Nyomtatója gyorsan és pontosan nyomtatja a legkisebb szövegeket, fényképeket, logókat és grafikákat sokféle fém- és akril készletre, emléktárgyaktól és plakkoktól kezdve a charmokig és medálokig. Kompakt és könnyen használható, az MPX-95 mind ívelt, mind pedig lapos tárgyakra nyomtat anélkül, hogy hulladékot/forgácsot hagyna hátra, így ideális kiskereskedelmi környezetben.

Strasszos Dekoráció

Testreszabhat ruházatot és kiegészítőket a Roland DG EGX sorozat asztali gravírozógépekkel, amelyek a tökéletes gyártási eszközök strasszos ruházati sablonok készítéséhez. Párosíthatóak a R-Wear Studio szoftverével farmer, póló, kalap és kézitáska gyors és egyszerű hozzáadott értékének teremtéséhez.

Hőtranszferes Digitálisan Vágott Grafika

A Roland CAMM-1 GS-24 asztali vágógépe tökéletes eszköz a színtartó hőtranszfer anyagok széles skálájának vágására. A GS-24 készülékkel testreszabhatja sapkákat, tornazsákokat és dzsekiket flokk, fényvisszaverő, neon, csillogó és twill anyag használatával. Az asztali vágó görbe-simító funkciója lehetővé teszi a precíz vágást nagy sebességnél is, ami gyorsabb termelést és professzionálisabb grafikát eredményez.