Címke Nyomtatás

Címke Nyomtatási Megoldások

A Roland DG integrált nyomtató/vágógépe színes címkéket nyomtat, majd megállás nélkül körbevágja őket, és mindezt gyorsan és pontosan. A sokoldalú technológia segítségével váltson bannerek nyomtatásáról a címkék vagy matricák nyomtatására és kontúrvágásra egy perc alatt. Ha hatékony és megbízható címkenyomtatási megoldásokat keres, akkor ne keressen tovább, a TrueVIS VG sorozat és a VersaUV LEC sorozat ideális címkék, matricák, membránok készítéséhez.

Címkék, Matricák és Csomagolás Prototípusok

Készítsen eredeti csomagolás címkéket, csomagolás prototípusokat, membránkapcsoló paneleket és rövid távú címkéket a VersaUV LEC sorozat nyomtató/vágóval. A LEC sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy egyszerű munkafolyamatban nyomtassanak, lakozzanak, hajtóélezzenek és kontúrvágjanak. Fehér tintát és egyedi Lakk textúra hatásokat is kínálnak, mint például a műbőr és a krokodilbőr, a további változatosság és érték érdekében. Az integrált kontúrvágás gyakorlatilag bármilyen méretű és alakú egyedi grafikát készít.

ECO-SOL MAX Metál és Fehér Festék

A Roland DG felhasználók luxust és eredetiséget adhatnak a Metál festékkel nyomtatott címkéjükhöz. A kiválasztott Roland DG tintasugaras készülékek egyedülálló tulajdonsága, hogy a metál festékek direktszínként nyomtathatóak az élénk ezüst szövegekhez és grafikákhoz, vagy kombinálhatóak a CMYK színekkel, hogy az arany, bronz és gyöngyház színárnyalatainak teljes spektrumát megteremtsék. Ez a tintatechnológia elősegíti a prémium címkék, matricák és csomagolási prototípusok előállítását, amelyek csodálatosak és magasabb árakat eredményeznek. A kiválasztott Roland DG tintasugaras nyomtatók fehér festéket is kínálnak a speciális felületekhez és átlátszó címkék és matricák nyomtatásához.