Kereskedelmi Nyomtatás

Roland DG Termékek Kereskedelmi Nyomtatási Megoldásokhoz

Lépjen be új piacokra, és hozzon létre jövedelmező megoldásokat feliratokhoz, a jármű grafikákhoz, termék testreszabáshoz, ruházathoz és sok máshoz a Roland DG kereskedelmi nyomtatási technológiájával. Választhat széles formátumú tintasugaras nyomtatók, UV síkágyas nyomtatók és festék-szublimációs eszközök közül a termelés fokozására.

Signok és Bannerek

Készítsen bannereket, plakátokat, táblákat és más széles formátumú grafikákat a Roland DG széles formátumú nyomtatóival. Az ideális sign és banner nyomdák rendelkeznek festékszublimációs eszközökkel szövet és soft signage alkalmazásokhoz, valamint tintasugaras nyomtató/vágógépekkel a maximális média kihasználáshoz és egyszerű használatához, bármilyen ügyfél igényeihez igazodva.

Eladáshelyi Reklám és Kiállítások

A Roland DG eszközök ideálisak gyors grafika készítéséhez időérzékeny alkalmazásokhoz, például kiállításokhoz és POP-kihelyezésekhez. Ide tartoznak a tintasugaras készülékek, a hőátadó festék-szublimációs nyomtatók és a LEJ-640 síkágyas nyomtató, amelyek akár 1625 mm széles és 11 kg súlyú táblákra is képes nyomtatni.

Poszterek és Háttérvilágítású Kihelyezések

A Roland DG széles formátumú tintasugaras nyomtatók magas színvonalú teljesítményt nyújtanak a bevonatos és a bevonat nélküli anyagok széles skáláján, ideértve a plakátpapírokat és a fóliát a háttérvilágítású látványos kihelyezések számára. A legújabb Roland DG technológia magában foglalja a TrueVIS VG2 sorozatú nyomtatókat/vágógépeket nagy mennyiségű és kiváló minőségű plakát és grafika készítéséhez.

Kivágott Matricák és Címkék

Az integrált nyomtatás és kontúrvágás révén a felhasználók egyszerűen készíthetnek ablak grafikákat, címkéket és matricákat. A Roland DG széles formátumú nyomtató/vágó technológiáját folyamatos, megbízható gyártáshoz fejlesztették ki, és tökéletes kereskedelmi nyomtatási megoldás nagyformátumú matricákhoz és gyakorlatilag bármilyen alakú és méretű kivágott matricák kisszériás gyártásához.

Dekoráció

A Roland DG tintasugaras és UV technológiák lenyűgöző részletekkel és színekkel készítenek művészeti és fotó reprodukciókat a művészek és a belsőépítészek igényeihez igazítva. A Roland DG egy sor olyan gépet kínál, amelyeket kifejezetten a poliészter anyagokra történő hőtranszfer nyomtatásra terveztek szövetekhez, lakberendezéshez, otthoni dekorációhoz és falburkolatokhoz.

Járműcsomagolások

A Roland DG nyomtatási technológiával a felhasználók teljes vagy részleges csomagolást készíthetnek, amelyek kiválóan sokoldalú média felhasználást és nyomtatási minőséget kínálnak. Gyors és megfizethető az üzemeltetésük, integrált háromfűtéses rendszereik gyorsan megszárítják a nyomatokat még nagysebességű üzemmódban is, az azonnali konfekcionáláshoz és telepítéshez.

Roland emellett Roland DG Akadémia tanfolyamokat is kínál, beleértve a Csomagolás tanfolyamot.

Egyedi Ruházat

Használja ki a Roland DG technológia sokoldalúságát, és nyisson új profit lehetőségeket a ruházati dekorációban. A Roland DG tintasugaras nyomtató/vágógépével a felhasználók színes hőtranszfer grafikákat készíthetnek egyedi pólók, kalapok, kapucnis pulóverek, kézitáskák és még sok más számára. A Roland DG festékszublimációs technológiát kínál hőtranszfer ruházat széles skálájának létrehozásához, mint sportruházat és divat alkalmazások.

Különleges Grafikák

Készítsen speciális grafikákat a Roland DG technológiával. Adjon hozzá logókat és mintákat az okostelefon tokokhoz, egyedi dekorációval ellátott lapokhoz és egyéb termékekhez a Roland DG festék-szublimációs gépekkel. Még átfogóbb speciális grafikai megoldások érdekében közvetlenül nyomtasson több száz hordozóra, ajándéktárgyra, emléktárgyra és egyéb tárgyra a VersaUV LEF-300 és más Roland DG VersaUV síkágyas nyomtatókkal.

Colour Proofing Megoldások

A Roland készülékekkel a felhasználók digitális proofot készíthetnek, beleértve a contone- és halftone-proofot brosúrákhoz, névjegykártyákhoz és jelentésekhez az ügyfelek számára. A VersaWorks 6 RIP szoftver fejlett funkciói között szerepel a Roland Colour System és a PANTONE® Color Libraries a direktszín illesztés érdekében.