Alkalmazások

Fedezze fel a Roland DG technológia felhasználásának módjait

ChromaLuxe® panel szublimáció
Még több ragyogó szín feltűnő fotók nyomtatásához
dobozos csomagolás Csomagolási és címkézési megoldások
Fedezze fel hatékony digitális megoldások széles választékát, amelyek segíthetnek rugalmasabbá tenni csomagolási és proof vállalkozását most és a jövőben is.
Teremtsen bevételt trófeák és díjak nyomtatásából és gravírozásából Díjak, trófeák és érmek
A Roland DG sokoldalú gépek teljes választékát kínálja trófeák, díjak és ajándéktárgyak professzionális személyessé tételéhez. 
Adjon stílusos dekoratív részleteket bőrkötéses jegyzettömbökhöz UV-nyomtatókkal és lézer gravírozókkal Nyomtatás Bőrre
Fedezze fel, hogyan tehet szert bevételre valódi vagy szintetikus bőr személyre szabásával a Roland UV nyomtatókkal és lézer dekorátorokkal.
virágos terv UV-nyomtatással átlátszó iPad-tokokon Telefon- és táblagéptokok
Adjon színes terveket és izgalmas textúrákat a telefontokokhoz, táblagép-borítókhoz és más eszközökhöz a legújabb UV-nyomtatási technológiával.
Braille
A tapintható táblák gyártása, például Braille szöveggel, egyre növekvő piac, amelyre a tábla és grafikai vállalkozások tökéletes belépők.
Bannerek

Az idő próbáját kiálló színes bannerekhez a Roland DG az iparág legkeresettebb széles formátumú digitális nyomtató sorozatát kínálja.

Kerámialapok nyomtatása

A Roland fejlett kerámialap nyomtató technológiát szolgáltat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dekoratív csempékre, kőlapokra, kőzetekre és üveglapokra nyomtassanak.

Kereskedelmi Nyomtatás

A feliratoktól a járműcsomagolásokig és az egyéb tartós grafikáig, vagy a színes proofoktól a csomagolás prototípusokig, a Roland DG technológia alapul szolgálhat a jövedelmező kereskedelmi nyomtatási vállalkozásához.

Egyedi Ruházat
A Roland R-Wear megoldás lehetővé teszi ruházat személyre szabását percek alatt, értéket adva így a termékvonalához.
Fogászati CAD/CAM
A kompakt DWX sorozatú fogászati CNC marógépek fejlett jellemzőket és kivételes teljesítmény kínálnak.
Szépművészet
A Roland DG forradalmasította a szépművészeti reprodukciós piacot a 6 színes, 54" széles Hi-Fi JET bevezetésével.
Grafikai Tervezés
A Roland eszközöket biztosít az ötleteinek valóra váltásához.
Ipari Jelölés

Nyomtasson kemény felületeket, mint arany, ezüst, réz, sárgaréz, alumínium, rozsdamentes acél, titán, akril és még sok más.

Címke Nyomtatás
A Roland DG integrált nyomtatás és vágás technológiája forradalmasítja a címke, matrica és csomagolás ipart. 
Egészségügy
Testreszabhatja az orvostechnikai eszközöket és tárgyakat egyedi eszköz-azonosító (UDI) számokkal gyorsan és egyszerűen.
Metál Festék Alkalmazások
Feltűnő szövegeket, grafikákat és speciális effektusokat nyomtathat fémes árnyalatok teljes spektrumában és több mint 500 gyöngyház színben.
Személyre Szabás
A Roland DG digitális technológiai portfóliója kiváló minőségű eredményeket hoz, így minden eddiginél könnyebben tud hozzáadott értéket adni az egyedi termékekhez.
Fotó Beütéses Nyomtatás

Hozzáadott értéket adhat ékszerek és ajándékok széles skálájához, személyre szabva őket szövegekkel, grafikákkal és fényképekkel.

Nyomtatás/Vágás

Vizsgálja meg alaposan, és látni fogja, hogy Roland miért mindig volt a bestseller azok között, akik bizonyított nyomtatás/vágási teljesítményt akarnak.

Üvegnyomtatás

A Roland VersaUV sorozat UV nyomtatói rugalmas üvegnyomtatási lehetőségeket kínálnak, lehetővé téve a nyomtatást üvegtárgyakra, például palackokra, trófeákra, ajándékokra és csomagolásra, valamint 3D textúra hatások hozzáadását a lakk UV-tintával.

Golflabdára nyomtató gép Nyomtatás golflabdákra
Egyedi tervek közvetlen nyomtatása golflabdákra tökéletes megoldás ajándéktárgyak vagy promóciós termékek előállításához. Ezek a közvetlen nyomtatási megoldások lehetővé teszik golffal kapcsolatos termékekre, pl. golfpólókra, trófeákra, jegyzettömbökre és sok egyébre történő nyomtatást. 
Promóciós Termékek
Készítsen kiváló minőségű prototípusokat, kis szériás és egyszeri promóciós cikkeket, beleértve reklám különlegességeket, logózott termékeket és vállalati ajándékokat.
Nyomtatás fára
Az UV nyomtatóink kínálatával közvetlenül fatermékekre nyomtathat, mint például borosdobozokra vagy képkeretekre. De nyomtathat nagy fatermékekre is, mint például ajtókra vagy asztallapokra.
Gyors Prototípusgyártás

A Roland szubtraktív gyors prototípus (SRP) marógépei számos előnyt kínálnak a hagyományos 3D nyomtatáshoz képest.

Printing on Glass Nyomtatás Bögrére

A bögrék egyike azoknak a mindennapi termékeknek, amelyek könnyen nagy becsben tartott értékké válhatnak, ha a megfelelő üzenet vagy grafika rajta van.

Zsugorfóliázás
A zsugorfóliás csomagolás megnőtt az elmúlt években. A zsugor címkék számos megkapó módon alkalmazhatóak a termékeken. 
Táblák
A Roland több, mint 30 éve vezető a táblanyomtatás iparágban.
STEM Oktatási Megoldások
Diákok felkészítése a táblakészítés, grafikai dizájn, CAD/CAM, gyártás és csomagolás tervezés területén való elhelyezkedéshez.
Szublimációs Nyomtatás
A Roland DG-vel könnyebb, mint valaha a lenyűgöző grafikák gyártása soft signage, kiállítási és dekorációs alkalmazásokhoz.
Járműgrafikák

A Roland DG korszerű tintasugaras nyomtatók, nyomtató/vágógépek és vinilvágók egyszerű lehetőséget kínálnak a sign üzletek számára, hogy újabb jövedelmező alkalmazásokat adjanak üzleti tevékenységükhöz.

Ablakfóliázás
Mindenütt, ahol van egy ablak vagy védelemre szoruló festett felület, ott profit lehetőség vár.
Matricák és címkék

Készítsen kontúrvágott matricákat bármilyen formában és méretben. Adjon hozzá laminálást, lakk festéket, fémes és egyéb egyedi hatásokat az igazán stílusos matricákhoz és címkékhez.