• Verhetetlen befektetés

  A VersaEXPRESS RF-640 az Ön ideális társa a digitális nyomtatás területén. A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy Ön magas termelékenységre, vevői elégedettségre és nyereséges működésre számíthat.

 • Magas termelékenység

  Az RF-640 termelési sebessége elérheti a 48,5 m2/óra értéket is. A készülékhez kapott felcsévélő rendszerrel a nagy volumenű munkák is magas sebességgel gyárthatók le. A kisebb tekercsek befűzése is könnyű feladat, mert a tekercseket a felcsévélő rendszer mindkét oldalán rögzítheti. A berendezés felügyelet nélkül is képes dolgozni, és közben a tartalék festék miatt sem kell aggódni. A nyomtató ugyanis automatikusan átkapcsol a tartalék festékkazettára, ha az első kiürült. Ezzel biztosítható a termelés folyamatossága.

 • A legújabb festék

  Az RF-640 a Roland ECO-SOL MAX2 színes festékét használja négy színben (CMYK). Ez a GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkező festék látványos és élénk színeket garantál. A festék nagyon jól teljesít minden fontos szempont szerint: kültéren is kifejezetten tartós, karcálló, jó a vegyszerállósága és széles színskálát képez le. A festék a piacon fellelhető szinte összes nyomathordozó médiával is kompatibilis. Új összetételének köszönhetően a festékkel még élesebb képeket lehet nyomtatni. Az ECO-SOL MAX2 ezen felül teljesen nikkel-mentes.

  Tudjon meg többet

   

 • Az elérhető legmodernebb nyomtatási technológia

  Az RF-640 a piacon elérhető legújabb nyomtatófej technológiát használja. A négy szín (CMYK)  tükrözve van elrendezve a nyomtatófejekben, így a festék mind a két nyomtatási irányból ugyanolyan sorrendben kerül felvitelre. Így biztos lehet benne, hogy bármilyen nyomtatási módot is választ, a nyomtatási minőség kiváló lesz.

  A nyomtatófej hét különböző méretű festékcsepp kilövésére képes. Így a nyomathordozók széles skálájára kerülhetnek fel az ámulatba ejtő nyomatok.

 • Az egyszerűség nagyszerűsége

  Az RF-640 használtához nem kell zseninek lennie. Az új funkciók és technológiák kezesbáránnyá teszik a nyomtatót. Az iPaden elérhető Roland Printer Assist alkalmazással megvalósítható a termelés távoli felügyelete, a próbanyomtatás és a karbantartás is. A festékpatronok cseréje is egyszerű az újratervezett töltőegységgel, amit a nyomtató elülső oldalán talál.

 • Okos megtakarítási lehetőségek

  Az RF-640 működtetési költsége alacsony és minimális a karbantartási igénye. A tintafogyasztás alacsony a precíziós tintabefecskendezési technológiának és az optimalizált ECO-SOL MAX2 festékprofiloknak köszönhetően. Az automatikus tisztító funkció tovább minimalizálja a festékfogyasztást és növeli a nyomtatófej élettartamát. Ezek az említett funkciók garantálják az RF-640 magas hatékonyságát a termelés és a készenléti állapot ideje alatt egyaránt.

 • Roland VersaWorks

  Az RF-640 készülékhez megkapja a VersaWorks nevű hatékony és felhasználóbarát RIP szoftvert, amit kifejezetten a Roland tintasugaras technológiájához terveztek. A szoftver lehetővé teszi eszköze optimális használatát. A VersaWorks frissítései is ingyenesen letölthetők.

  A VersaWorks szoftver működteti az eszközét

 • Brosúra áttekintése

  Ez a brosúra átfogóan bemutatja nyomtatóinkat és vágógépeinket.

  Brosúra letöltése

Specifikációk

Nyomtatási technológia

Piezoelektromos tintasugaras

Média

Szélesség

259 - 1,625 mm

Vastagság

Maximum 1.0 mm

Tekercs külső átmérő

Maximum 210 mm

Tekercs súly

Max. 40 kg

Belső átmérő*1

76.2 mm vagy 50.8 mm

Nyomtatási szélesség*2

Max. 1,615 mm

Festék kazetta

Típes

Roland ECO-SOL MAX2, 440-cc kazetták

Színek

Négy szín (cián, magenta, sárga és fekete)

Felbontás (dots per inch)

Maximum 1,440 dpi

Mérettani pontosság *3

A hiba kevesebb a bejárt távolság ±0,3%-ánál vagy ±0,3 mm-nél (a nagyobb érték a mérvadó)

Média fűtő rendszer*4

Fűtés, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 45C°

Szárító, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 50C°

Csatlakozás

Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatikus kapcsolás)

Energiatakarékossági funkció

Automatikus alvó funkció

Tápellátási követelmények

AC 100 - 120 V ±10 %, 8.1 A, 50/60 Hz vagy AC 220 - 240 V ±10 %, 4.1 A, 50/60 Hz

Energia fogyasztás

Működés közben: Kb. 1,070 W / Alvó módban: Kb. 31 W

Zajszint

Működés közben: 62 dB (A) vagy kevesebb / Alvó módban: 49 dB (A) vagy kevesebb

Méretek/Súly (állvánnyal)

2,575 (SZ) x 795 (MÉ) x 1,270 (MA) mm / 140 kg

Környezeti feltételek

Bekapcsolva

Hőmérséklet:15℃ - 32℃ (Legalább 20℃ javasolt), Páratartalom:35 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)

Kikapcsolva

Hőmérséklet:5℃ - 40℃,  Páratartalom:20 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)

Tartozékok

Állvány, tápkábel, média leszorítók, média tartó, cserepenge, RIP szoftver, használati útmutató, stb.

*1 A készülékhez tartozó médiatartó kifejezetten a 3 hüvelykes belső átmérőjű papírcsővel ellátott médiához való. A 2 hüvelykes belső átmérővel rendelkező média esetén használja a kiegészítő média távtartókat.
*2 A nyomtatás és vágás hossza a program által korlátozott.
*3 A Roland által megadott és megfelelően betöltött média használatakor, 25°C-os hőmérséklet és 50%-os relatív páratartalom esetén, minden szorítógörgő alkalmazásakor, 25 mm vagy nagyobb értéknél a jobb és bal margókon, 35 mm vagy nagyobb értéknél az elülső margón, nem tekintve a média megnyúlását vagy összehúzódását, valamint feltételezve, hogy a készülék valamennyi korrekciós és beállítási folyamata megfelelően végrehajtásra került. Nyomtatási méret: 1m.

*4 Bekapcsolás után felmelegedés szükséges. Ez 5-20 percet vehet igénybe, működési környezettől függően. A környező hőmérséklettől és a média szélességétől függően a előre beállított hőmérséklet esetlegesen nem eléhető.

Festék

ECO-SOL MAX2

ESL4-4CY

Cián, 440cc

ESL4-4MG

Magenta, 440cc

ESL4-4YE

Sárga, 440cc

ESL4-4BK

Fekete, 440cc

Tisztító folyadék

ESL4-CL

Tisztító folyadék, 1db.