• Egyszerűen erős festékszublimációs nyomtató

  Kifejezetten festékszublimációs nyomtatásra kifejlesztve, a Texart XT-640 kiváló termelékenységgel, kivételes nyomtatási minőséggel és a jól ismert megbízhatósággal rendelkezik köszönhetően az exkluzív nyomtatási technológiájának. Használja ki maximálisan a nyomatok tartósságát és stílusát applikációk széles választékával, mint sportruházat, divatruházat, soft signage, belsőépítészeti dekoráció, promóciós cikkek, és még sok más. Az XT-640 két festék konfigurációval kapható: 4 színes (dupla CMYK) vagy 8 színes (CMYKLcLm + Narancs + Ibolya).

 • Legyen digitális a Texart-tal

  Fedezze fel a festékszublimációs transzfer nyomtatásban rejlő izgalmas kereskedelmi lehetőségeket a Texart XT-640-nel. Egyszerű beállítás és alacsony fix költségek jellemzik, egy darab minta vagy limitált kiadás nyomatása is gyors és könnyű. Alkalmazza a nyomtatást az ügyfelei szükségleteihez igazodva,  ‘just in time’ és igény szerini gyártással. A digitális szublimáció hatékony és rugalmas. Nyomtathat különböző színvariációkat vagy teljesen eltérő dizájnt egyszerre, így személyre szabhat minden darabot vagy összevonhat több különböző munkát egy hosszabb nyomtatási sorba.

 • Pompás minőség élénk színekkel

  Az XT-640 fejlett nyomtatásvezérlő technológiája a Texart festékkel kombinálva nagyszerűen éles kép minőséget és brilliáns élénk színeket produkál. A maximális termelékenységhez a 4 színes festék konfiguráció finom részleteket és kiváló kontrasztot ad lenyűgöző nyomtatási sebesség mellett. A még optimálisabb színterjedemhez 8 színes konfiguráció állítható be, ami Naracs és Ibolya színeket is tartalmaz a maximális hatás eléréséhez.

 • A termelékenység és minőség tökéletes egyensúlya

  A robosztus felépítésnek és lépcsősen elrendezett dupla nyomtatófejeknek köszönhetően a Texart XT-640 képes az igény szerinti gyártási követelményekhez igazodni, akár 63 m²/ó* nyomtatási sebességgel. Az XT-640 stabilitást, kiváló nyomtatási minőséget és nagy sebességet ajánl. A legapróbb részletek és árnyalatok megjelenítéséhez, mindkét fej precíz cseppeket lő ki, hét különböző méretben, a média jellemzőinek és a kívánt nyomtatási minőségnek megfelelően.

   * A nyomtatási sebesség a választott applikációhoz való alkalmasság függvénye. 

 • Alaptartozék nagy teljesítményű ErgoSoft Roland Edition RIP

  Az ErgoSoft Roland Edition RIP szoftvert kifejezetten a Roland DG számára fejlesztette az ErgoSoft, a textil ipar vezető RIP gyártója. Ez a sokoldalú RIP kiváló teljesítményt és képminőséget ad, hatékony munkát és nagy telítettségű nyomtatást tesz lehetővé minimális festékhasználat mellett. Optimalizálja a digitális textil nyomtatást olyan hasznos jellemzőkkel, mint Step & Repeat, Nyomtatási Költség Kalkulátor, Színcsere, Méretezés, Zsugorodás Korrekció.

 • Felügyelet nélküli gyártás stresszmentesen

  A Roland Ink System biztosítja a stabil nyomtatási folyamatot egyliteres légmentesen lezárt tasakokból és négyszínes módban színenként két liter festéket adagol. A saját fejlesztésű Roland Ink Switching System automatikusan átvált a második festéktasakra amikor az elsőből kifogy a festék. Ezzel lehetővé teszi, hogy nyomtatás közben, leállítás nélkül cseréljen festékkazettát. Mialatt Ön távol van a Roland Printer Assist iPad*applikáció a nyomtató általános funkcióihoz enged távoli vezérlést.

  **Az iPad az Apple, Inc. védjegye

 • Precíz Médiatovábbítás a Nagysebességű Termeléshez

  Egy optimalizált vákumerő tartja médiát kisimítva a nyomtatáshoz. A nyomtató elülső és hátsó részén elhelyezett Táplálás Vezérlő biztosítja a média feszességét és megelőzi az elcsúszását. Pontos táplálást és feltekercselést eredményez, folyamatos média haladást biztosít a teljes hőtranszer folyamat alatt.

   

 • Legyen kész leggyorsabban

  A Texart CS-64 kalender egy professzionális hőtranszfer rendszer, ami gyors, megfizethető és egyszerű a használata. A tökéletes partnere a Texart XT-640 szublimációs nyomtatónak.

  Olvasson tovább

 • Szublimációs útmutató

  Töltse le a festék-szublimációs nyomtatásról szóló hasznos információt útmutatót. Ha kezdő a nyomtatásban, jelenleg más más technológiát használ vagy már belekóstolt a textil vagy szublimációs nyomtatás világába, ez az útmutató Önnek készült, hogy átfogó áttekintést nyújtson a digitális festék-szublimációs nyomtatásról.

  Töltse le az útmutatót

 • Tippek

  A tradicionális szitanyomtatást felváltották a digitális textil nyomtatási megoldások, mint a szublimációs nyomtatás a kis szériás munkák esetében és olyan megrendeléseknél, ahol sokszínű, fotógrafikus képek szükségesek. A digitális alternatívák ideálisak az egyedi nyomatok legyártásához, amik mostanában nagyon népszerűek. 

  Olvassa el, hogy mire vagy szüksége textilre való szublimációs nyomtatáshoz

Műszaki jellemzők XT-640
Nyomtatási technológia Piezoelektromos tintasugaras 
Média Szélesség 259 - 1,625 mm
Vastagság Maximum 1.0 mm
Tekercs külső átmérője Maximum 210 mm
Tekercs súlya Maximum 40 kg
Belső átmérő*1 76.2 mm vagy 50.8 mm
Nyomtatási szélesség*2 Maximum 1,615 mm
Festék Típus Exkluzív szublimációs festék tasakok
Színek Négy szín (cián, magenta, sárga és fekete)
Nyolc szín (cián, magenta, sárga, fekete, világos cián, világos magenta, narancs és ibolya)
Nyomtatási felbontás (pont per inch) Maximum 1,440 dpi
Mérettani pontosság*3 A hiba kevesebb a bejárt távolság ±0,3%-ánál vagy ±0,3 mm-nél (a nagyobb érték a mérvadó)
Szárító*4 Nyomtató fűtés és előfűtő beállítható hőmérséklete: 30 - 40⁰C
Csatlakozás Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatikus kapcsolás)
Energiatakarékos funkció Automatikus alvó üzemmód
Tápellátási követelmények AC 100 - 120V ±10%, 5.5 A, 50/60 Hz vagy AC 220 - 240V ±10%, 2.8A, 50/60 Hz
Energia fogyasztás Működés közben Kb. 750W 
Alvó módban Kb. 70 W 
Zajszint Működés közben 62 dB (A) vagy kevesebb
Alvó módban 45 dB (A) vagy kevesebb
Méret (állvánnyal) 2,835(Sz) x 830(H) x 1,650 (M) mm
Súly (állvánnyal) 214 kg
Környezeti feltételek Bekapcsolva Hőmérséklet: 18 - 25⁰C, páratartalom: 35 - 65%RH (páralecsapódás nélkül)
Kikapcsolva Hőmérséklet: 15 - 30⁰C, páratartalom: 20 - 80%RH (páralecsapódás nélkül)
Tartozékok  Állvány, tápkábel, média leszorítók, médiatartó, cserekés, ErgoSoft Roland Edition RIP szoftver, Használati Utasítás, stb.

 

*1 A médiatartó ezen a nyomtatón kifejezetten 3 inch átmérőjű papírhengeres média tekercsekhez lett fejlesztve. 2 inches médiatekercs használatához opcionális média peremre van szükség.
*2 A gyártási hosszúság a szoftver program korlátjának függvénye.
*3
Média típus: a Roland DG Corp. által megadott média
Hőmérséklet: 25°C, páratartalom: 50%.
A média tekercs megfelelő befűzése szükséges.
Nem figyelembe véve a média torzulását.
A nyomtatón minden korrekciós és beállítási funkció megfelelő.
Nyomtatási hosszúság: 1 m
*4
Femelegedés szükséges a bekapcsolás után. A felmelegedési idő a környezeti feltételek függvénye.
A maximum hőmérsékletet befolyásolja a környezeti hőmérséklet.
Egy külső szárítóegység használatára szükség lehet bizonyos nyomtatási és a környezeti feltételek esetén.

Modell

Leírás

Texart festék

SBL3-CY

Cián, 1,000cc

SBL3-MG

Magenta, 1,000cc

SBL3-YE

Sárga, 1,000cc

SBL3-BK

Fekete, 1,000cc

SBL3-LC

Világos cián, 1,000cc

SBL3-LM

Világos magenta, 1,000cc

SBL3-OR

Narancs, 1,000cc

SBL3-VI

Ibolya, 1,000cc