Nyomtatók 1

TrueVIS VG sorozat

A TrueVIS VG egy új generációs nyomtató/vágógép sorozat. Új nyomtatófejjel, új élénk színekkel, új vágótechnológiával, új vezérlő technolgiával, amellyel kommunikál az okostelefonnal vagy táblagéppel, és még sok más.

Olvasson tovább

Nyomtatók 2

TrueVIS SG

Szerezzen verhetetlen üzleti előnyöket a TrueVIS SG sorozat integrált nyomtató/vágógépeivel. Az SG-540 és SG-300 a Roland DG híres minőségét, megbízhatóságát és jellemzőit hozza, kivételes áron.

Olvasson tovább

Nyomtatók 3

VersaCAMM VS-i sorozat

A VS-i mindent tud, amiért a VersaCAMM sorozatot szeretik, sőt, még többet is. Megtartottunk mindent, amit a felhasználó szeretnek a VersaCAMM sorozatban, és beletettük azt, amit még szerettek volna. Ezekre példa a legújabb nyomtatófej technológia alkalmazása, a gyorsabban száradó, új ECO-SOL MAX2 festék, amely fehér, metál és light fekete színben is elérhető.

Olvasson tovább

Nyomtatók 4

SOLJET PRO4 XR-640

Az XR-640 a zászlóshajó modelljeink között. Ez a nyomtató/vágógép a legújabb nyomtatófej-technológiával van felszerelve és az új ECO-SOL MAX2 festéket használja. Az XR-640 gyors, megbízható, felhasználóbarát és nagyon sokoldalú. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Többféle festék konfiguráció közül választhat fehérrel, metál és/vagy light feketével

Olvasson tovább

Nyomtatók 5

SOLJET PRO4 XF-640

Milyen gyorsan nyomtathatunk úgy, hogy a nyomtatási minőségből se kelljen engedni? Bemutatjuk a SOLJET PRO4 XF-640-et – a Roland DG által valaha készített leggyorsabb nyomtatót. A 102m²/h maximális nyomtatási sebesség és a kivételes nyomtatási minőség miatt az XF-640 az ideális nyomtatóeszköz az Ön vállalkozásában is.

Olvasson tovább

Nyomtatók 6

VersaUV LEC sorozat

A VersaUV LEC-540 és a LEC-330 modellek a LED-UV nyomtatást a vágást integráltan valósítják meg. Ezek a készülékek kiváló minőségben nyomtatnak a legkülönfélébb anyagokra. A nyomatok azonnal megszáradnak, így további közvetlen feldolgozásuk is lehetségessé válik. A LEC használatával csomagolási prototípusokat, kisszériás címkéket és speciális hatású matricákat, képzőművészeti posztermásolatokat, transzparenseket és még sok minden mást készíthet.

Olvasson tovább

Nyomtatók 7

VersaCAMM SP-i sorozat

A VersaCAMM SPi par excellence a belépő szintű modell. Ezek a nyomtatók nem végeznek vágást, így áruk alacsony, és maximálisan felhasználó-barát a kialakításuk. Természetesen ezek a készülékek is professzionális minőségű nyomatokat készítenek. Az SPi sorozat két modellje kapható, melyek négy színt használnak.

Olvasson tovább

Nyomtatók 8

VersaUV LEF-200

The VersaUV LEF-200 fits into any studio, workshop or retail environment, and offers a versatile solution for printing directly onto virtually any item, with incredible detail and stunning colour.

Olvasson tovább

Nyomtatók 9

VersaUV LEF-12i

The VersaUV LEF-12i is an affordable solution for businesses wanting to get started in the fast-growing market for personalised print and bespoke goods and services.

Olvasson tovább

Nyomtatók 10

VersaEXPRESS RF-640

A VersaEXPRESS RF-640 magas termelékenysége és megbízhatósága már hihetetlenül versenyképes áron elérhető. Ez a négy színt használó nyomtató bámulatba ejtő nyomatokat készít, és mindezt nagy sebességgel és alacsony költségen. Ezért ha befektetésként tekintünk rá, az RF-640 kimagaslik a mezőnyből.

Olvasson tovább

Nyomtatók 11

Texart RT-640

A kifejezetten szublimációs nyomtatásra tervezett Texart RT-640 kiváló minőséget, élénk színeket és stabil teljesítményt biztosít. Az RT-640 felhasználási területek széles választékával teremt hozzáadott értéket a vállakozásához, mint ruházati, sign, belsőépítészeti, divat és még sok más alkamazás.  

Olvasson tovább

Nyomtatók 12

SOLJET EJ-640

A SOLJET EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A Roland DG technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához.

Olvasson tovább

Nyomtatók 13

Texart XT-640

Fedezze fel a digitális festékszublimációs transzfer nyomtatásban rejlő izgalmas üzleti lehetőségeket a Texart XT-640-nel. Maximalizálhatja a teljesítményét applikációk széles választékával, mint sportruházat, divatruházat, soft signage, belsőépítészeti dekorációk, promóciós cikkek és sok más. 

Olvasson tovább

Nyomtatók 14

VersaUV LEF-300

A VersaUV LEF-300 LED UV tintasugaras síkágyas nyomtató a digitális, személyre szabott nyomtatás rugalmasságát nyújtja és új szintre emeli a termelékenységet.

Olvasson tovább

Nyomtatók 15

VersaSTUDIO BN-20

A VersaSTUDIO BN-20 termékpalettánk legkisebb nyomtatója. Kompakt kialakítása ellenére egy meglepően sokoldalú asztali nyomtatóról van szó. A BN-20 többek között matricák, felíratok, poszterek és vasalható díszítőelemek nyomtatására és vágására használható . A BN-20-hoz használhatja a fehér vagy a metál ezüst festékeket is. A nyomatok le fogják nyűgözni!

Olvasson tovább

Nyomtatók 16

SOLJET PRO II V SJ-1045EX

A SOLJET PRO II V SJ-1045EX a legszélesebb nagyformátumú nyomtatónk. Tökéletes partner nagy megrendelések és nagy nyomtatási munkák kivitelezésére. A nyomtató kitűnően alkalmas hirdetőtáblák, transzparensek, karosszériamatricák és-fóliák valamint hasonlók gyártására.

Olvasson tovább

Nyomtatók 17

VersaUV LEJ-640

A VersaUV LEJ-640 egy olyan UV nyomtató, ami képes lemezre és tekercsanyagra is nyomtatni. A LEJ-640 kiváló minőségben nyomtat a legkülönfélébb anyagokra. A nyomatok azonnal megszáradnak, így további közvetlen feldolgozásuk is lehetségessé válik. A LEJ-640 kitűnően alkalmas csomagolási prototípusok, transzparensek, hirdetőtáblák és más jelzések készítésére.

Olvasson tovább

Nyomtatók 18

VersaUV LEJ-640F sorozat

A VersaUV LEJ-640F sorozatú síkágyas LED-UV nyomtatókkal rugalmas és merev felületekre is nyomtathat, legfeljebb 15 cm-es anyagvastagságig.  A LEJ-640F-nél a síkágy kellően széles, 1,6m x 3,2 m, így számos alkalmazási területen használható, így pl. csomagolási prototípusok, jelzések és transzparensek késztése esetén.

Olvasson tovább