Fóliavágók 1

CAMM-1 GR SOROZAT

The CAMM-1 GR series takes cutting productivity, precision and strength to the next level. Use as a stand-alone cutter or pair with your existing printer - it’s entirely your choice. But be sure, you can power up your business with the GR cutter series.

Olvasson tovább

Fóliavágók 2

CAMM-1 SERVO GX-24

A CAMM-1 SERVO GX-24 a legnépszerűbb vágógépünk. A készülék egyszerűen használható és hihetetlenül pontos. A készülék ideális választás a reklámgrafikai iparágba újonnan  belépőknek és olyan cégeknek, akik  saját maguk szeretnék vágni matricáikat, dekorációs anyagaikat és textilnyomataikat.

Olvasson tovább

Fóliavágók 3

CAMM-1 PRO sorozat

Ha a CAMM-1 PRO sorozatot választja, akkor egy olyan professzionális vágógépet választ, amelynek vágási minősége kitűnő. Ezekkel a vágógépekkel évekig nem lesz gondja. A vágandó anyag szélessége alapján négyféle modell kapható.

Olvasson tovább

Fóliavágók 4

STIKA sorozat

A STIKA sorozat három felhasználóbarát vágógépből áll, melyek bármelyik pulton vagy munkaasztalon elférnek. A kitűnő ár/érték aránynak köszönhetően most már bárki kivághatja a matricáit, vasalható díszítőelemeit vagy jelzéseit. 

Olvasson tovább

Fóliavágók 5

CAMM-1 GS-24

Terjessze ki az üzleti lehetőségeit a CAMM-1 GS-24-el, a legjobb vinyl vágógépünkkel. Sokoldalú, pontos és felhasználóbarát: minden, amire szüksége van. És még több. A GS-24 kivételesen megbízható. Bevezeti a vállalkozását a jövőbe, és még tovább...

Olvasson tovább