Termékek 1

DWX-52DC

The DWX-52DC is equipped with a 6-slot Automatic Disc Changer capable of loading 98.5mm discs of different (or the same) materials for continuous milling of numerous dental restoration jobs in succession.

Olvasson tovább

Termékek 2

TrueVIS VG sorozat

A TrueVIS VG egy új generációs nyomtató/vágógép sorozat. Új nyomtatófejjel, új élénk színekkel, új vágótechnológiával, új vezérlő technolgiával, amellyel kommunikál az okostelefonnal vagy táblagéppel, és még sok más.

Olvasson tovább

Termékek 3

TrueVIS SG

Szerezzen verhetetlen üzleti előnyöket a TrueVIS SG sorozat integrált nyomtató/vágógépeivel. Az SG-540 és SG-300 a Roland DG híres minőségét, megbízhatóságát és jellemzőit hozza, kivételes áron.

Olvasson tovább

Termékek 4

MDX-50

Az MDX-50 CNC marógép ideális önálló megoldás kisszériás, prototípus és gyártás előtti modell és minta készítéshez. Az MDX-50 a 3D nyomtatáshoz is hatékony kiegészítő technológia. 

Olvasson tovább

Termékek 5

TrueVIS Ink

TrueVIS festék.

A jövő festéke elérhető praktikus 500 cc tasakos kiszerelésben. Egy jelentős előrelépés az eco-oldószeres technológiában.

 

 

Olvasson tovább

Termékek 6

CAMM-1 GR SOROZAT

The CAMM-1 GR series takes cutting productivity, precision and strength to the next level. Use as a stand-alone cutter or pair with your existing printer - it’s entirely your choice. But be sure, you can power up your business with the GR cutter series.

Olvasson tovább

Termékek 7

DWX-4

Bemutatjuk a világ legkisebb, fogpótlások készítésére kifejlesztett marógépét. A DWX-4 kompakt kialakítású, pontos és sokoldalú készülék. A DWX-4 cirkónium, PMMA és viasz koronák és hidak marásához használható.

Olvasson tovább

Termékek 8

VersaCAMM VS-i sorozat

A VS-i mindent tud, amiért a VersaCAMM sorozatot szeretik, sőt, még többet is. Megtartottunk mindent, amit a felhasználó szeretnek a VersaCAMM sorozatban, és beletettük azt, amit még szerettek volna. Ezekre példa a legújabb nyomtatófej technológia alkalmazása, a gyorsabban száradó, új ECO-SOL MAX2 festék, amely fehér, metál és light fekete színben is elérhető.

Olvasson tovább

Termékek 9

SOLJET PRO4 XR-640

Az XR-640 a zászlóshajó modelljeink között. Ez a nyomtató/vágógép a legújabb nyomtatófej-technológiával van felszerelve és az új ECO-SOL MAX2 festéket használja. Az XR-640 gyors, megbízható, felhasználóbarát és nagyon sokoldalú. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Többféle festék konfiguráció közül választhat fehérrel, metál és/vagy light feketével

Olvasson tovább

Termékek 10

SOLJET PRO4 XF-640

Milyen gyorsan nyomtathatunk úgy, hogy a nyomtatási minőségből se kelljen engedni? Bemutatjuk a SOLJET PRO4 XF-640-et – a Roland DG által valaha készített leggyorsabb nyomtatót. A 102m²/h maximális nyomtatási sebesség és a kivételes nyomtatási minőség miatt az XF-640 az ideális nyomtatóeszköz az Ön vállalkozásában is.

Olvasson tovább

Termékek 11

CAMM-1 SERVO GX-24

A CAMM-1 SERVO GX-24 a legnépszerűbb vágógépünk. A készülék egyszerűen használható és hihetetlenül pontos. A készülék ideális választás a reklámgrafikai iparágba újonnan  belépőknek és olyan cégeknek, akik  saját maguk szeretnék vágni matricáikat, dekorációs anyagaikat és textilnyomataikat.

Olvasson tovább

Termékek 12

VersaUV LEC sorozat

A VersaUV LEC-540 és a LEC-330 modellek a LED-UV nyomtatást a vágást integráltan valósítják meg. Ezek a készülékek kiváló minőségben nyomtatnak a legkülönfélébb anyagokra. A nyomatok azonnal megszáradnak, így további közvetlen feldolgozásuk is lehetségessé válik. A LEC használatával csomagolási prototípusokat, kisszériás címkéket és speciális hatású matricákat, képzőművészeti posztermásolatokat, transzparenseket és még sok minden mást készíthet.

Olvasson tovább

Termékek 13

VersaCAMM SP-i sorozat

A VersaCAMM SPi par excellence a belépő szintű modell. Ezek a nyomtatók nem végeznek vágást, így áruk alacsony, és maximálisan felhasználó-barát a kialakításuk. Természetesen ezek a készülékek is professzionális minőségű nyomatokat készítenek. Az SPi sorozat két modellje kapható, melyek négy színt használnak.

Olvasson tovább

Termékek 14

CAMM-1 PRO sorozat

Ha a CAMM-1 PRO sorozatot választja, akkor egy olyan professzionális vágógépet választ, amelynek vágási minősége kitűnő. Ezekkel a vágógépekkel évekig nem lesz gondja. A vágandó anyag szélessége alapján négyféle modell kapható.

Olvasson tovább

Termékek 15

STIKA sorozat

A STIKA sorozat három felhasználóbarát vágógépből áll, melyek bármelyik pulton vagy munkaasztalon elférnek. A kitűnő ár/érték aránynak köszönhetően most már bárki kivághatja a matricáit, vasalható díszítőelemeit vagy jelzéseit. 

Olvasson tovább

Termékek 16

DWX-51D

A DWX-51D héjak, koronák és hidak, betétek, pótlások és betétek könnyű, prezcíz gyártására lett tervezve.

Olvasson tovább

Termékek 17

ECO-SOL MAX 3

Megérkezett az új generációs festékünk. Átalánosságban jobb teljesítményt nyújt: az ECO-SOL MAX 3 még gyorsabb száradási időt, nagyobb kiszerelést és mililiterenként olcsóbb festék árat hoz. Ha drámai képhatást szeretne, válassza a Roland ECO-SOL MAX 3 festéket.

Olvasson tovább

Termékek 18

Roland VersaWorks Dual Upgrade

Upgrade your device to Roland VersaWorks Dual for free

Olvasson tovább

Termékek 19

DWX-4W

A DWX-4W egy vizes maró berendezés fogászati applikációkhoz. Gyorsan és könnyen mar népszerű üveg kerámia és kompozit gyanta alapanyagokból, precíz és megbízható.

Olvasson tovább

Termékek 20

SOLJET EJ-640

A SOLJET EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A Roland DG technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához.

Olvasson tovább

Termékek 21

Texart XT-640

Fedezze fel a digitális festékszublimációs transzfer nyomtatásban rejlő izgalmas üzleti lehetőségeket a Texart XT-640-nel. Maximalizálhatja a teljesítményét applikációk széles választékával, mint sportruházat, divatruházat, soft signage, belsőépítészeti dekorációk, promóciós cikkek és sok más. 

Olvasson tovább

Termékek 22

Texart CS-64

The Texart CS-64 calender is a professional heat transfer system that is fast, affordable and easy to use, making it a perfect finishing partner for the Texart RT-640 sublimation printer.

Olvasson tovább

Termékek 23

VersaUV LEF-300

A VersaUV LEF-300 LED UV tintasugaras síkágyas nyomtató a digitális, személyre szabott nyomtatás rugalmasságát nyújtja és új szintre emeli a termelékenységet.

Olvasson tovább

Termékek 24

ECO-UV

Az ECO-UV festék garantálja a nagy denzitású nyomtatást széles színskálában. A festék rugalmas marad nyomtatás után, így nem pattogzik le az alapanyag hajlítása vagy feszítésekor. 

Olvasson tovább

Termékek 25

ECO-SOL MAX2

Az ECO-SOL MAX2 EDP Díjat nyert a Legjobb Új Generációs Oldószeres Festék Technológia kategóriában. Ez a legújabb generációja a Roland DG díjnyertes eco-oldószeres festékének.

Olvasson tovább

Termékek 26

VersaEXPRESS RF-640

A VersaEXPRESS RF-640 magas termelékenysége és megbízhatósága már hihetetlenül versenyképes áron elérhető. Ez a négy színt használó nyomtató bámulatba ejtő nyomatokat készít, és mindezt nagy sebességgel és alacsony költségen. Ezért ha befektetésként tekintünk rá, az RF-640 kimagaslik a mezőnyből.

Olvasson tovább

Termékek 27

monoFab ARM-10

Az ARM-10 a Roland első 3D nyomtatója. Ez az ideális készülék a prototípusok készítéséhez, mert kipróbálható vele egy dizájn vagy egy összetett alakzat. Ezzel a géppel a termékfejlesztők, dizájnerek és mérnökök kézzelfogható formába önthetik ötleteiket, ráadásul mindezt gyorsan és egyszerűen. Természetesen hobbicélokra is alkalmas, a készülék kezelése gyorsan megtanulható.

Olvasson tovább

Termékek 28

METAZA MPX-95

Jövedelmező fém ajándéktárgy személyre szabás és direkt alkatrész jelölés a METAZA MPX-95 kompakt gravírozógéppel.

Olvasson tovább

Termékek 29

monoFab SRM-20

Az SRM-20 a Roland legújabb asztali marógép generációjába tartozó készülék, amely  irodai, tervezői és oktatási  célú használatra készült. Az SRM-20 számos innovatív funkcióval bír, melyek nagyobb marási pontosságot, sebességet és könnyebb használatot eredményeznek.

Olvasson tovább

Termékek 30

Texart RT-640

A kifejezetten szublimációs nyomtatásra tervezett Texart RT-640 kiváló minőséget, élénk színeket és stabil teljesítményt biztosít. Az RT-640 felhasználási területek széles választékával teremt hozzáadott értéket a vállakozásához, mint ruházati, sign, belsőépítészeti, divat és még sok más alkamazás.  

Olvasson tovább

Termékek 31

CAMM-1 GS-24

Terjessze ki az üzleti lehetőségeit a CAMM-1 GS-24-el, a legjobb vinyl vágógépünkkel. Sokoldalú, pontos és felhasználóbarát: minden, amire szüksége van. És még több. A GS-24 kivételesen megbízható. Bevezeti a vállalkozását a jövőbe, és még tovább...

Olvasson tovább

Termékek 32

VersaUV LEF-200

The VersaUV LEF-200 fits into any studio, workshop or retail environment, and offers a versatile solution for printing directly onto virtually any item, with incredible detail and stunning colour.

Olvasson tovább

Termékek 33

Rolandprintstudio

Számos funkcióval ellátott RIP és nyomtatás management szoftver Mac OS X-hez; rengeteg időtakarékos és hatékony tervező opcióval ellátva.

Olvasson tovább

Termékek 34

VersaUV LEF-12i

The VersaUV LEF-12i is an affordable solution for businesses wanting to get started in the fast-growing market for personalised print and bespoke goods and services.

Olvasson tovább

Termékek 35

EGX PRO sorozat

Az EGX-600 és az EGX-400 már tekintélyes méretű, erejű és sebességű gravírozó gépek. Akár 100 mm/másodperces sebességgel képesek különféle anyagokat, így fát, műanyagot és könnyűfémeket gravírozni.

Olvasson tovább

Termékek 36

EGX-350

Az EGX-350 csodálatos gravírozásokat tud készíteni a legkülönfélébb anyagokra. Például műanyagra, alumíniumra, rézre és fára. Az EGX-350 egy sokoldalú és felhasználóbarát készülék, mellyel többek között jelzéseket, névtáblákat, öngyújtókat, serlegeket és ajándéktárgyakat gravírozhat.

Olvasson tovább

Termékek 37

EGX-30A

Az EGX-30A egy kompakt, megfizethető és felhasználóbarát gravírozó gép, amely főleg az olyan cégeknek és másolószalonoknak lehet érdekes, akik saját maguk szeretnék végezni a gravírozási munkákat. Ez a készülék többek között kitűzők, névtáblák, ajándéktárgyak és díjak gravírozására alkalmas műanyag és fa alapanyagok esetében.

Olvasson tovább

Termékek 38

VersaSTUDIO BN-20

A VersaSTUDIO BN-20 termékpalettánk legkisebb nyomtatója. Kompakt kialakítása ellenére egy meglepően sokoldalú asztali nyomtatóról van szó. A BN-20 többek között matricák, felíratok, poszterek és vasalható díszítőelemek nyomtatására és vágására használható . A BN-20-hoz használhatja a fehér vagy a metál ezüst festékeket is. A nyomatok le fogják nyűgözni!

Olvasson tovább

Termékek 39

EGX-20

Az EGX-20 a legkisebb gravírozó gépünk. Felhasználóbarát kialakítású és magas minőségű termékeket állít elő. Használja műanyag és fa gravírozására, ha kupákat, termék elnevezéseket és kisebb névtáblákat készít.

Olvasson tovább

Termékek 40

METAZA MPX-90M

A METAZA MPX-90M fémnyomtató képes kétdimenziós DataMatrix vonalkódokat nyomtatni olyan orvosi eszközökre, mint a fogók, csipeszek, szikék vagy egyéb sebészeti berendezések. A nyomtató képes beütni az UDI (Unique Device Identification – Egyedi berendezés azonosító szám) vonalkódokat az eszközökbe, így azok tartósan nyomon követhetőek lesznek.

Olvasson tovább

Termékek 41

METAZA MPX-90

A METAZA MPX-90 gyorsan és kiváló pontossággal képes tartós feliratok létrehozására fémtárgyakon.A berendezés gyémánt tűvel üti meg a rendszámtáblák, evőeszközök, ékszerek, órák és hasonlók felületét, így hozva létre logókat, szövegeket vagy fényképeket.

Olvasson tovább

Termékek 42

DWX-50

A DWX-50 egy fejlett, 5-tengelyes marógép, amely magas minőségű fogpótlások készítésére alkalmas, többek között cirkóniumból, viaszból, PMMA-ból és akrilból. A készülék koronák, hidak, implantátum fejek és egyéb fogpótlások marására alkalmas.

Olvasson tovább

Termékek 43

MODELA PRO II MDX-540

A MODELA PRO II MDX-540 a legnagyobb és legerősebb marógépünk. A berendezés professzionális prototípusok és ipari modellek gyártására alkalmas. A marógépet felszerelheti automatikus szerszámcserélővel, forgó tengellyel és T horony asztallal is, hogy a marási képességét még jobban kiaknázza.

Olvasson tovább

Termékek 44

MODELA MDX-40A

A MODELA MDX-40A egy kompakt marógép, amely élethű modelleket, funkcionális prototípusokat és öntőformákat képes gyártani. Az ár/minőség arány kitűnő és a gép nagyon pontosan dolgozik. Az MDX-40A felszerelhető egy opcionális forgó tengellyel.

Olvasson tovább

Termékek 45

SOLJET PRO II V SJ-1045EX

A SOLJET PRO II V SJ-1045EX a legszélesebb nagyformátumú nyomtatónk. Tökéletes partner nagy megrendelések és nagy nyomtatási munkák kivitelezésére. A nyomtató kitűnően alkalmas hirdetőtáblák, transzparensek, karosszériamatricák és-fóliák valamint hasonlók gyártására.

Olvasson tovább

Termékek 46

iModela IM-01

Az iModela egy megfizethető, egyszerűen kezelhető asztali berendezés, amely viasz, PU-hab, puhafa és műanyag alapanyagot képes marni, mivel általában ezeket használják a kézműves és hobbi felhasználók modellek készítésekor.

Olvasson tovább

Termékek 47

VersaUV LEJ-640

A VersaUV LEJ-640 egy olyan UV nyomtató, ami képes lemezre és tekercsanyagra is nyomtatni. A LEJ-640 kiváló minőségben nyomtat a legkülönfélébb anyagokra. A nyomatok azonnal megszáradnak, így további közvetlen feldolgozásuk is lehetségessé válik. A LEJ-640 kitűnően alkalmas csomagolási prototípusok, transzparensek, hirdetőtáblák és más jelzések készítésére.

Olvasson tovább

Termékek 48

VersaUV LEJ-640F sorozat

A VersaUV LEJ-640F sorozatú síkágyas LED-UV nyomtatókkal rugalmas és merev felületekre is nyomtathat, legfeljebb 15 cm-es anyagvastagságig.  A LEJ-640F-nél a síkágy kellően széles, 1,6m x 3,2 m, így számos alkalmazási területen használható, így pl. csomagolási prototípusok, jelzések és transzparensek késztése esetén.

Olvasson tovább