Karola

A Roland DG bejelenti a "With Roland" videóverseny győzteseit

A Roland DG bejelenti a 6 hetes "With Roland" videóverseny győzteseit. A verseny lehetőséget nyújtott az európai felhasználók számára, hogy sikertörténetük megosztásával egy 6-60 másodperces videón keresztül értékes díjakat nyerhessenek. 

video_contest_2.jpg

A Roland zsűribizottsága a belga David Solheid-et a Laserlux-tól nevezte meg nyertesnek, a lelkesedése, kreativitása és a videóban bemutatott története alapján.  David egy kétszeméyes utat nyert Japánba – a Roland DG hazájába. A videó egy mókás történet arról, ahogy gyerekek (akik a Solheid család tagjai) egy édességekkel és finomságokkal megrakott polcot nyomtatnak ki; olyan magas nyomtatási minőséggel, hogy senki meg nem mondja a különbséget az igazi édességektől, és egy meglepő és vicces befejezéssel. “Tényleg meglepődtünk és meghatódtunk ettől a csodálatos hírtől. Köszönjük a Roland DG-nek ezt a kedves kezdeményezést”, mondta a Solheid család.

Ezenkívül a két második díjat Dejan Rusic kapta az All in One Business Center-től Szerbiából és Cristovao Santos az Incograf-tól Portugáliából. A második helyezettek egy luxus hétvégét nyertek egy általuk választott európai nagyvárosba. 

video_contest_3.jpg

Kiosztásra került még három iPad Air 2, a befutók az Ojelik Nail Art Törökországból, a Pelican Company Oroszországból és a Bleyweert Belgiumból.

“A “With Roland” verseny egy szórakoztató és kreatív platformot nyújtott az ügyfelek számára, hogy elmondhassák a világnak mit tudtak elérni a Roland technológiával és hogyan tették a Roland termékek jobbá az üzletüket és egyszerűbbé az életüket,” mondta Gillian Montanaro, a Roland DG EMEA Marketing vezetője.  "Nehéz volt a döntés, mivel sok nagyszerű induló volt. Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük minden résztvevő ügyfelünknek, hogy ilyen egyedülálló és lenyűgöző módon mondták el a történeteiket. Igazság szerint mindannyian nyertesek, és a Roland büszke arra, hogy kulcsszerepet játszhatott a növekedésükben és sikerükben."

A With Roland verseny összes induló videója, beleértve a fent említett díjnyertes versenyzőkét, megtekinthető itt.

Popular posts

Hírek

 • 08
  Mar 2016

  A Roland DG bevezeti az első eco-solvent nyomtató/vágógépet az új TrueVIS sorozatból

  Olvasson tovább

 • 26
  Feb 2016

  A Roland DG Bejelenti a Vezetőváltást

  Olvasson tovább