img_rij_office_2.jpg

A Roland DG Benelux a japán Roland DG Corporation leányvállalata. A Roland DG Corporation nagyformátumú nyomtatókat, vágógépeket, integrált nyomtató/vágógépeket, gravírozó és marógépeket, lézer szkennereket és fémnyomtatókat gyárt. Ezeket a termékeket főleg a nyomtatási és az egészségügyi iparágban használják.

Innovatív piacvezető

A Roland DG úttörő szerepet vállalt a vágó funkcióval is felszerelt nagyformátumú nyomtatók kifejlesztésében. Ma, a folyamatos innovációnak köszönhetően a kültéri nyomatok területen továbbra is piacvezetők vagyunk. A nyomtatók és vágógépek széles választéka mellett sokféle gravírozógép és modellező (marógép) szerepel kínálatunkban. Ezek a gépek számos piacon, többek között a fogászati iparágban is használják. Egész pontosan arról van szó, hogy kifejezetten a fogpótlások elkészítéséhez fejlesztettünk ki gépeket.

Roland DG Benelux

A Roland DG Benelux 1985-ben került megalapításra a belgiumi Oevelben. Eredetileg a Roland zenei divíziójának volt a része, de mára már önálló vállalkozás. A Roland DG Benelux a Roland DG termékeinek disztribúcióját végzi a Benelux államokban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Magyarországon, Moldáviában és Liechtensteinben.

A vállalat alapítása óta gyorsan növekszik és komoly méretű értékesítői hálózatot hozott létre, hogy a vevők kiszolgálása optimális lehessen. A német piaci jelenlét magasabb szintű támogatása miatt megalakult a Düsseldorf melletti Willichben a Roland DG Deutschland GmbH. Így magától értetődik, hogy a Roland DG Beneluxnál a szolgáltatás, a minőség és a megbízhatóság csupa nagybetűvel van írva.

Mi több, a Roland DG-nél a vevők megfelelő támogatása a legfontosabb. Pontosan ezen célok miatt hoztuk létre a Roland DG Akadémiát, ahol igen széles területen kínálunk oktatási programokat.

Globális jelenlét

A Roland DG Corporation a világ számos országában rendelkezik kirendeltséggel és partnerekkel. Vannak Roland vállalatok Belgiumban, az USA-ban, Ausztráliában, Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Olaszországban, Dániában és Brazíliában is, ahol ezen vállalatok felelősek az adott földrajzi területen az értékesítésért, a disztribúcióért és az értékesítés utáni szolgáltatásokért.

Ezen kirendeltségeken kívül a Roland DG Corp. rendelkezik egy egész világot átfogó partneri hálózattal, amely a Roland DG gépeit forgalmazza egy adott földrajzi területen.

A Roland DG Corp. weboldalán megtalálhatja az Ön régióját ellátó kirendeltség elérhetőségeit.

A Roland DG Corporation röviden

 • Alapítás: 1981. május 1.
 • Nettó eladás: 31.379 millió JPY (2012-es pénzügyi év)
 • Alkalmazottak száma: 628 (2012-es pénzügyi év)
 • CEO: Masahiro Tomioka
 • Központ: Hamamatsu, Japán
 • Tőzsdei jegyzés: Tokiói Tőzsde

img_rij_groot_roland_b.jpg

 • Történet

  A Roland DG a Roland Corporation leányvállaltaként lett megalapítva Osaka-ban (Japán) 1981. május 1-jén. Kezdetben a vállalat számítógép vezérlésű hangszer gyártással foglalkozott. Egy évvel a megalapítást követően, a Roland DG Corporation bemutatta az első rajzoló plotterét, a DXY-100-at. A második jelentős eredmény dátuma 1988 volt, amikor a vállalat bevezette az első vágógépét. A PNC-1000  végérvényesen megismertette a Roland DG Corporation-t a sign piccal.
   
  Olvasson tovább...

 • Küldetésünk

  A szlogen, ‘Valóra váltjuk az elképzeléseit' egy pontos összegzése a Roland DG céljainak. Minden nap azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek hozzáadott értéket teremtenek; digitális technikákat, amelyek megkönnyítik a végfelhasználóink életét és munkáját.

  Olvasson tovább...

 • Filozófiánk

  Kezdettől fogva állandóan keressük a gyorsabb, egyszerűbb és jobb gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően olyan digitális gyártási környezetet szeretnénk alkotni, amely egyrészről üdvözli a világ válozásait, másrészről generálja azokat.

  Olvasson tovább...

 • Termékeink

  A Roland DG Benelux egy igen széles körű termékskála disztribúciójáért felelős. A termékskála tartalmaz nagy formátumú nyomtatókat, vágógépeket, intergált nyomtató/vágógépeket, gravírozó- és marógépeket, lézer szkennereket és fém nyomtatókat. Forgalmazunk még Roland festékeket, médiát és szoftvert. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezzekkel a termékekkel kapcsolatban, így megfelelően tudjuk kiszolgálni és informálni a viszonteladóinkat és ügyfeleinket.
  A termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi standardoknak és kivételesen megbízhatóak.

  Menjen a termékek áttekintéséhez

 • Ökológia

  A környezeti kérdések átalánosak az emberiség számára, minden ember közreműködik a társadalmi jólét és a globális környezet fenntartásában. Ez a két alapelv határozza meg a Roland DG  környezeti politikáját is.  Emellett, a vállalat egyik legnagyobb felelősségének tekinti a környzet védelmét. 1999 és 2000-ben a Roland DG megkapta az ISO minősítést, és azóta több olyan rendszert vezetett be, amellyel növelni  tudta a termékek minőségét és csökkenteni az ökológiai terhelést.

  Olvasson tovább...