img_rij_groot_roland.jpg

Légy kreatív, légy a legjobb és légy lelkes. A Roland DG Corporation alapítójának mottója tökéletesen leírja vállalati filozófiánkat. Egészen a kezdetektől fogva folyamatosan keressük a gyorsabb, egyszerűbb és jobb gyártási folyamatokat. Szeretnénk olyan digitális környezetet alkotni, amely egyrészt üdvözli a változásokat, másrészt generálja azokat. Kiemelkedő lelkesedéssel és kreativitással törekszünk arra, hogy a legjobbak legyünk minden területen.

A ‘Digital Yatai' gyártási módszer egy jó példája a filozófiánknak. Ennek az úttörő gyártási módszernek a fő alapelve, hogy minden gépet az első csavartól az utolsóig egy ember szerel össze. Minden munkásnak megvan a maga munkaállomása és számítógépe, ami lépésről-lépésről vezeti végig a gyártási folyamaton. Emellett a munkás maga vizsgálja felül a termékét és így felelős a munkája minőségéért. Mondhatjuk, hogy beleadja szívét-lelkét a gyártásba. Mindezek egy kiváló minőségű és megbízható gépet eredményeznek, ami megfelel a piaci igényeknek.

A 301 projekt egy másik jó példa. Törekszünk arra, hogy olyan 1 osztályú termékeket gyártsunk, amely 30%-os ügyfél/piac növekedést reprezentál (összehasonlítva a létező Roland termékekkel vagy a piacon lévő legjobb terkékekkel). A projekt bizonyította a hatékonyságát az elmúlt években, számos úttörő terméket eredményezett. Piacvezők vagyunk az integrált nyomtatás/vágásnak köszonhetően, nem véletlenül.