Nyomtatás és vágás egy géppel
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 2
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 3
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 4
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 5
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 6
  • Nyomtatás és vágás egy géppel 7

Nyomtatás és vágás egy géppel

Takarítson meg időt, pénzt és munkát az integrált nyomtató/vágógéppel

Mivel a nyomtatást és a vágást egyetlen berendezés végzi, a munka sokkal rugalmasabban szervezhető. Csak gondoljon bele, hogy mennyire kényelmes lehet este úgy elindítani a gépet, hogy reggel, amikor bemegy, ott várja a kész kinyomtatott és kivágott anyag! De ez még nem minden! Ez az egyedi 2 az 1-ben megoldás azt jelenti, hogy nem kell többé áthelyeznie a nyomatokat egy másik vágógépre. Nyomtatás után a matricák, címkék és vasalható transzfermatricák azonnal vágásra kerülnek. Ezzel sok időt takaríthat meg, és potenciális hibákat is elkerülhet. Az integrált nyomtató/vágógép egyben egy költségvetés-barát megoldás is. Csak egy gépet kell megvennie, elhelyeznie, karbantartania.

Úttörő és piacvezető

A Roland DG úttörő szerepet vállalt a vágó funkcióval is felszerelt nagyformátumú nyomtatók kifejlesztésében, és a folyamatos innovációnak köszönhetően a kültéri nyomatok területén továbbra is piacvezetők vagyunk. Több, mint 140 000* tintasugaras nyomtatót adtunk el, amivel világelsők vagyunk.

Széles választék

A Roland DG-nél a vágó funkcióval is rendelkező, magas minőségű és megbízható nyomtatók széles választékából választhat. Az egyes modellek közötti különbségek főleg a használható anyag szélessége, a festékkonfiguráció, a gyártási sebesség és a festéktípus miatt adódnak. Kiválaszthatja azt az egységet, amelyik kívánalmainak és igényeinek a legjobban megfelel. Van még további kérdése? Keressen minket! Szívesen segítünk a megfelelő berendezés kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk

Nézze meg ajánlatunkat

* 2014. március 31-ig a Roland DG Corp. által kiszállított tintasugaras készülékek száma.