Műgyantázás (doming)
  • Műgyantázás (doming) 5

Műgyantázás (doming)

Készítsen egyedi, domborhatású tárgyakat és címkéket

Az alkalmazott doming technológia lényege az, hogy átlátszó műgyantával vonják be a nyomtatot. Az így kialakuló boltíves bevonat csodálatos háromdimenziós hatást kelt. Ezt a technológiát számos területen ki lehet aknázni, így pl. kulcstartók, matricák és névtáblák esetében. A doming technológia még textilen is alkalmazható.

Tartós tárgyak

Az UV fény hatására megszilárduló folyadék miatt a matricák jobban ellenállnak a fénynek, hőnek, víznek és a karcolódásnak. Így a hagyományos matricákhoz képes jóval tovább használhatók. Továbbá jóval elegánsabban néznek ki. Ezeket az egyedi, domborhatású címkék számtalan területen használhatók: A bútoripartól és a számítástechnikai termékektől kezdve egészes az autóiparig. A címkéket gyakran ajándéktárgyakként használják, például ha egy kulcstartót formáznak belőle.

Készítsen címkéket a nyomtató/vágógépekkel

A vágási funkcióval is bíró Roland nyomtatók ideális termelési eszközök címkék gyártásához. A címkék a nyomtatás után azonnal kivágásra kerülnek, így Ön azonnal elkezdheti a gyantaréteg felvitelét, ami a következő lépés.

Nézze meg, hogyan milyen egyszerű a címkék nyomtatása és kivágása