Csomagolás proofing
  • Csomagolás proofing 4
  • Packaging
  • Book cover
  • Csomagolás proofing 5

Csomagolás proofing

Csomagolás proof készítéshez használja a VersaUV-t

A Roland DG folyamatosan azon dolgozik, hogy újabb és újabb termékekkel jelenjen meg a piac specifikus szegleteiben is. A VersaUV ezen munka eredményeinek egyik kiváló példája. Az UV-nyomtató sorozat képességeinek széles skálájával biztosítja helyét a csomagolástechnika és a címkekészítés piacán. A VersaUV LEC-540 (137cm széles) és LEC-330 (76cm széles) modellek kombinálják az UV nyomtatást és a vágást. A VersaUV LEJ-640 pedig egy hibrid, 163 cm széles UV nyomtató. Mindegyik berendezés kiváló nyomtatási minőséggel rendelkezik, hihetetlen sokféle alapanyagra.

A VersaUV segítségével valósághű prototípusokat és mintákat készíthet. A nyomatok a valódi termékkel megegyező minőségűek, hiszen a VersaUV pontosan azokkal az alapanyagokkal dolgozik, melyeket a termelésben is hatékonyan használnak. A VersaUV UV festékeket használ, melyek LED lámpák segítségével száradnak meg a nyomaton. Ezek a lámpák nem termelnek hőt, így akár hőérzékeny alapanyagokra (pl. zsugorfóliára) is nyomtathat. A VersaUV öntapadós PVC, papír, szintetikus vagy természetes bőr, BOPP, PE, PET és sok egyéb alapanyag használatát teszi még lehetővé.

Fontos előnye a sebesség és az alacsony használati költség. Mindezen kívül a VersaUV LEC gépek hatékonyan integrálják a nyomtatási és vágási funkciókat is, így a proofot használatra készen állíthatja elő.

A VersaUV kis sorozatszámú gyártást támogat. Nincs szükség többé külső cégek bevonására és felesleges részfolyamatokra.