Címkék
  • Címkék 4
  • Címkék 5
  • Címkék 6

Címkék

Nyomtasson minőségi címkéket gyorsan és könnyedén

A kis mennyiségben gyártott címkék kifejezetten népszerűek. Használhatóak reklámozáshoz, cégek tulajdonainak megjelöléséhez és csomagolás prototípusok befejezéséhez. 

A Roland DG kombinált nyomtató/vágógépeivel gyorsan és egyszerűen nyomtathat kisebb mennyiségű  címke sorozatokat, alacsony költséggel.  Ezek a berendezések egyesítik a kiváló nyomtatási és vágási minőséget a hihetetlenül felhasználóbarát működtetéssel. A nyomtató könnyedén integrálható a már meglévő munkafolyamatba.

Használatra kész végeredmény

A Roland DG nyomtató/vágógépek ideálisak címke gyártáshoz. A beépített vágókéssel azonnal körbevágható a címke, bármely kívánt alakzatban. Így nincs szükség külön vágógépre, időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Változtatható adatok

Nyomtathat akár különböző szöveget vagy képet az egyes címkékre. Egy igen egyszerű beállítással egy sor személyre szabott címkét készíthet, mindezt gyorsan.

Csak kövesse a tippjeinket a változtatható adat nyomtatáshoz

Valósághű proof-ok speciális effektusokkal

A VersaUV képes hagyományos és hőérzékeny alapanyagok nyomtatására egyaránt. Ezek a berendezések fényes vagy matt hatások, textúrák vagy akár Braille írás készítésére is alkalmasak.  

Metál színek

A VersaCAMM VS-i sorozatunk fehér és metál ezüst festékkel is használható. A metál festék többszáz fémes színárnyalat előállítására képes, mint például arany, ezüst vagy bronz.  

Beillesztés a meglévő munkafolyamatba

A Roland DG több szoftver forgalmazóval is partnerkapcsolatot alakított ki. Ezek segítenek optimalizálni a meglévő munkafolyamatát és color management-jét az erősen specializálódott csomagolás és címke iparban.