Adatvédelmi nyilatkozat

A Roland DG Benelux kiemelkedően fontosnak tartja az általa üzemeltetett weboldalak felhasználói által megadott valamennyi adat és információ védelmét. Mivel felhasználóinkkal kialakított bizalmi kapcsolatunk jelentős érték, ezért létrehoztuk az alábbi irányelveket, melyek alapvető módon biztosítják felhasználóink privát szférájának védelmét.

Azoknak a felhasználóknak, melyek hírlevelekre vagy magazinokra fizetnek elő, vetélkedőkön vesznek részt, vagy speciális szekciókhoz kívánnak hozzáférni, regisztrációs folyamaton kell átesniük, és személyes adatokat kell megadniuk. Az így összegyűjtött adatokat a Roland DG Benelux általános és széleskörű demográfiai információk gyűjtésére, vagy a felhasználók viselkedésének statisztikai elemzésére használhatja fel annak érdekében, hogy a weboldal különböző részeinek látogatottságát mérje.

A regisztráció során vagy egyéb úton megadott e-mail címeket használva a Roland DG Benelux rendszeresen küldhet ki e-mail hírleveleket a termékek vagy egyéb újdonságok promóciója céljából. A Roland DG Benelux kérésre eltávolítja ezeket a felhasználókat (és személyes adataikat) az adatbázisból, vagy lehetővé teszi az „opt-out” módon történő kijelentkezést az e-mail hírlevelek listáiról. Ha olyan e-mail üzeneteket kap, melyeket nemkívánatosnak tart, akkor egyszerűen küldjön egy e-mailt a newsletter@rolanddg.be címre vagy kattintson a lejelentkezés gombra az e-mailben.

Ha Ön személyes adatokat, pl. címet, e-mail címet, telefon- és faxszámot, személyi számot vagy vásárlói azonosítót bocsát rendelkezésünkre, akkor mi ezeket az adatokat nem tesszük elérhetővé harmadik fél számára anélkül, hogy arról Önt előzetesen tájékoztattuk volna, vagy Öntől erre felhatalmazást kaptunk volna, vagy törvény nem kényszerítene erre bennünket. A Roland DG Benelux ezeket az adatokat szigorú biztonsági és adatvédelmi szabványoknak megfelelően fogja kezelni. Ha módosítani vagy frissíteni kívánja személyes adatait, akkor lépjen kapcsolatba velünk.

A Roland DG Benelux ésszerű óvintézkedéséket foganatosít a személyes információk védelme érdekében. A nem engedélyezett hozzáférések megelőzése, az adatok pontossága és helyes használatuk biztosítása érdekében megfelelő fizikai, elektronikus és szervezésügyi folyamatokat használunk, melyek biztosítják az on-line gyűjtött információk biztonságos őrzését. Ennek ellenére a Roland DG Benelux nem garantálja ezen információk vagy folyamatok biztonságát, pontosságát és teljességét.

Ez a weboldal egyéb weboldalakra mutató linkeket tartalmaz. A Roland DG Benelux nem vállal semmiféle felelősséget ezen weboldalak adatvédelmi gyakorlatáért vagy tartalmáért.

Ha kérdése van a weboldal adatvédelmi nyilatkozatával vagy az alkalmazott adatvédelmi gyakorlattal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen (info@rolanddg.be) vagy az alábbi postacímen keresztül:

Roland DG Benelux NV
Houtstraat 3
B-2260 Oevel